Má Vilma ještě šanci najít novou lásku? Aby to nedopadlo jako se Stárkem

Má Vilma ještě šanci najít novou lásku? Aby to nedopadlo jako se Stárkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vilmu letos pozval na vánoční svátky jistý lázeňský elegán. Lumíra to dost překvapilo. Našla si snad máma nového nápadníka? Jen aby se z něj nevyloupl další Stárek. Je ovšem pravda, že nějakého parťáka do nepohody by Vilma potřebovala. Co takhle Kaštana?

Mámuška nebude na Vánoce s rodinou, dostala lepší nabídku

Když Lumír oznámil Vilmě, že se vrátil ke Kateřině a rád by ji pozval na Vánoce, přijala tu informaci s netypickým ledovým klidem. Člověk by čekal spršku kleteb a výčitek a samozřejmě nevyžádané varování, aby se Lumír držel od Kateřiny na sto mil daleko. Nic takového se však nekonalo. Proč? Inu, Vilma řekla, že na Vánoce stejně odjede pryč. Lumíra naprosto ohromila zprávou, že ji společně s Růžou pozval na svátky jistý lázeňský švihák, s nímž se dámy nedávno seznámily.

Lumír jen kouká! Máma chce trávit svátky u cizích? Zdroj: TV Nova

Syn pochopitelně nabyl dojmu, že ho máma touží potrestat za návrat ke Kateřině. Proto s ním a s rodinou nechce trávit Vánoce. Vilma ho nicméně ujistila, že tenhle plán nosí v hlavě už delší dobu a že se rozhodně nejedná o nějakou rebelii. Zkrátka byla pozvána a hodlá si to užít, ale na Štědrý den bude samozřejmě ještě doma.

S lázeňskými nápadníky má Vilma špatné zkušenosti

Lumíra nicméně napadlo druhé možné vysvětlení. Jede snad Vilma za tím člověkem z lázní proto, že v něm našla zalíbení? Když se mámy zkusil zeptat, v podstatě se mu vysmála a prohlásila, že na rozdíl od něj má rozum. On se možná nechá snadno zblbnout Kateřinou, ale ona nemá podobné blázniviny zapotřebí. Navíc, co se týče lázeňských elegánů, už se jednou nepříjemně spálila.

Pamatujete na Miloslava Stárka (Stanislav Zindulka)? Ten také okouzlil Vilmu během jednoho lázeňského pobytu a později za ní přijel až do Ulice, kde se následně začal objevovat čím dál častěji. Budil dojem zdvořilého a slušného gentlemana, a snad proto si ho Vilma vzala za manžela. Pak se ale Stárkovi dostalo do hledáčku Království hraček a on se jej rozhodl zmocnit za každou cenu. Od nemocného majitele odkoupil dům, v němž si otevřel pekařství nazvané „Stárek a syn“. Zálusk si posléze dělal i na blízkou hospodu U Jindřicha, kterou ostatně převzala jeho známá z Děčína, paní Vavrušková.

Perspektivní Kaštan to jistí…

Od doby, co Stárek zemřel, Vilma vlastně s nikým nebyla. Dvakrát ovdovělá dáma si bohatě vystačí, ale není to škoda? Nebylo by hezké, kdyby si konečně našla milého a upřímného partnera, s nímž by spokojeně zestárla? Koneckonců, Růžena také nalezla přítele, a to už poměrně dávno. Mohli by chodit na dvojitá rande. Navíc by se Vilma mohla začít dívat na svět trochu jinýma, veselejšíma a optimističtějšíma očima, a přestala by pořád tolik vrtat do Lumírova vztahu s Kateřinou. Celkově by snad už tolik nezasahovala do životů svých příbuzných.

Mezi diváky dokonce vyvstal názor, že k Vilmě by byl ideální Kaštan. Oba jsou zkušení podnikatelé a upovídaní lidé, kteří rádi drbou všechny ve svém okolí, do všeho vrtají a všechno vědí nejlépe. Jistě by si padli do noty!

Zdroje článku: