Seriálový Chandler našel svoji Monicu. Matthew Perry se bude ženit

Seriálový Chandler našel svoji Monicu. Matthew Perry se bude ženit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chandlerovi se minimálně v osobním životě začalo dařit. Po roční známosti se herec Matthew Perry zasnoubil s manažerkou a producentkou Molly Hurwitz. A co je u něj ještě nového?

V soukromí se Chandlerovi daří

Matthew Perry patří k těm hercům, s nimiž to po natáčení slavných Přátel šlo poměrně z kopce. Už během vzniku slavného seriálu měl problémy s alkoholem i závislostí na lécích.

To se nepěkně podepsalo na jeho zevnějšku. Kdykoli ho tak někde v posledních letech nachytali fotografové, s jistou dávkou škodolibosti se o něm v médiích psalo, jak přibral, zestárl, sešel a jak mu na rozdíl od mnoha jiných hereckých krasavců přibývající roky nesluší.

Zdá se ovšem, že se nyní jeho život obrátil k lepšímu. Teprve po padesátce se rozhodl, že se bude ženit. Jeho vyvolenou se stala o víc než dvacet let mladší Molly Hurwitz.

Svůj vztah pár nejprve tutlal, vše ale „prasklo“ na Instagramu. Následně se objevily spekulace, že se dvojice rozešla. Seriálový Chandler však všem vytřel zrak aktuální novinkou, že se chystá současnou partnerku pojmout za manželku.

S koncem Přátel konec hvězdné kariéry?

S láskou o své nastávající hovoří jako o nejúžasnější ženě planety. V soukromí tak může být slavný herec spokojen. S kariérou je to už o něco složitější.

Po skončení přátel se snažil prorazit například se seriálem Go On. Ten ale skončil v roce 2013 už po první sezóně. Zahrál si rovněž v seriálech Studio 60 nebo Dobrá manželka.

V posledních letech se objevil například v seriálu Správná dvojka, nicméně diváci tento pokus příliš vřele nepřijali a v hodnoceních se nejčastěji objevoval komentář, že se jedná o nezdařilou imitaci veleúspěšného diváckého hitu Dva a půl chlapa.

Nabídku na restart své kariéry nicméně Matthew Perry odmítá. Na natáčení kultovních Přátel nevzpomíná podle vlastních slov v dobrém. Vyloučen je tak restart seriálu i možnost filmového pokračování.