Policie Modrava: Seriálu se ze začátku vůbec nedařilo

Policie Modrava: Seriálu se ze začátku vůbec nedařilo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento český kriminální seriál měl zpočátku finanční problémy a nevědělo se, zda se v natáčení u první řady, bude pokračovat. Dnes čeští diváci trhají rekordy ve sledovanosti. Čím to je?

Bude se natáčet čtvrtá řada seriálu

Tento seriál je v současné době vysílán na TV Nova. V roce 2011 přišel na obrazovky v podobě úvodního filmu, poté ale byl seriál přerušen kvůli nedostatku financí. V roce 2012 se vysílání obnovilo. První řadu jsme mohli sledovat od 1. března 2015. V hlavních rolích se v seriálu objevili:

  • Soňa Norisová,
  • Filip Tomsa,
  • Jaroslava Stránská,
  • a další.

Abychom nezapomněli na tu nejdůležitější postavu, tak se v hlavní roli objevil také Jaroslav Satoranský, který se na Šumavu rád vrací a natáčení si na Klatovsku užíval již jako mladý, když zde natáčel Sázku na třináctku.

Na podzim 2017 pak byla v televizi uvedena druhá řada, která snad měla ještě větší úspěch než ta první. Diváci volali po dalším pokračování, a tak v roce 2018 se začala na Šumavě natáčet třetí řada. Vzhledem k úspěchu u diváků se bude pokračovat v natáčení čtvrté řady, a to příští rok v roce 2021.

Seriál se natáčel na mnoha zajímavých místech

Seriál se natáčí na mnoha místech Šumavy, která jsou pečlivě vybírána. I vám se může stát, pokud bydlíte na Šumavě, že si pro natáčení vyberou třeba vaši chalupu. Natáčelo se samozřejmě na Modravě, ale také v Sušici, Klatovech, nebo Kašperských horách.

Při posledním natáčení proběhl také v Klatovech výběr na komparz. Lidé se tak mohli přihlásit a zahrát si v seriálu. Přihlášených přišlo hodně, včetně rodin s dětmi. Nejčastěji si lidé chtěli zahrát mrtvého člověka.

Nyní mají čeští diváci seriál moc rádi a každý pátek v hlavním vysílacím čase sleduje, jak kapitán Vinická vyřeší další případ. Seriál se neobejde ani bez humorných scén.