V zajetí démonů: Režisér filmu do domu skutečných Perronů nesměl vstoupit

V zajetí démonů: Režisér filmu do domu skutečných Perronů nesměl vstoupit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodina Perronových se stěhuje do starého domu na statku v Harrisville na Rhode Islandu. Že je něco špatně jim dává vědět jejich pes, který za žádnou cenu nechce do domu vstoupit. Místo klidné první noci se tak rodina potýká se zvláštními událostmi, což se zprvu snaží nevnímat.

Jakmile se podivnosti začnou stupňovat, rozhodnou se kontaktovat manžele Eda a Lorraine Warrenovi, kteří jsou známí díky různým úspěšným vyšetřováním paranormálních jevů. Ovšem to ještě netuší, že tento případ bude jeden z těch nejtěžších a nejhrůzostrašnějších.

Manželé Warrenovi poskytli spoustu zajímavých informací a faktů

Příběh filmu je založen na skutečných událostech z vyšetřování manželů Eda a Lorraine Warrenových. Tito manželé se za celý život setkali s více než deseti tisíci jevy, které zkoumali jako paranormální. Mezi ty nejznámější patří také vyšetřování v Amityville a panenka Annabelle. Aby film působil co nejrealističtěji, tvůrci si tyto manžele přizvali jako konzultanty.

Čtěte také: Zlo s lidskou tváří: Skutečný příběh sériového vraha s diplomem z psychologie, Teda Bundyho

Dům Perronových měl být útočištěm pro rodiny osmi generací, místo toho se stal jejich noční můrou

Kořeny proslulého domu na Rhode Islandu sahají hluboko do minulosti. Celkem v něm žilo osm generací různých rodin. Během té doby došlo k mnoha nepřirozeným úmrtím, jako byly dvě sebevraždy, otrava, znásilnění, několik utonutí a umrznutí, a dokonce zavraždění teprve jedenáctileté holčičky.

Snímek patří mezi nejvýdělečnější horory posledních let

Jak producenti, tak filmaři neočekávali, že investované peníze do filmu se již během prvního víkendu, kdy se odehrála jeho premiéra, vrátí. Celkový rozpočet filmu byl 20 milionů dolarů, za víkend snímek vydělal 41 milionů dolarů.

Čtěte také: Filmy, u kterých tuhne krev v žilách. Přehlídka těch nejstrašidelnějších hororů

Režisér nechtěl nic riskovat

Manželé Warrenovi byli skutečnými profíky ve svém oboru. Když se chtěl režisér filmu James Wan do domu Perronových podívat, Lorraine mu to nedoporučila, a tak svou návštěvu v domě odmítl.

Ponořte se do hrůzných chvil, které skutečná rodina zažívala dlouhých deset let.