5 zajímavostí, které jste netušili o představitelích seriálu Přátelé

5 zajímavostí, které jste netušili o představitelích seriálu Přátelé
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Snad neexistuje nikdo, kdo by neznal osudy spolubydlících v newyorském bytě. Zábavný seriál nám z jejich života prozradil mnohem více, než co běžně víme o svých vlastních přátelích. My jsme si pro vás ale připravili zajímavá fakta, která jste dosud netušili.

Skutečná servírka

Než se Jennifer Aniston díky seriálu pořádně proslavila – a nyní patří k největším hereckým hvězdám, pracovala jako Rachel. Ano, Jen byla původně servírka. Ještě měla v záloze jeden životní plán, kdyby to s herectvím náhodou nevyšlo – chtěla být terapeutka. Mimochodem – Jen je dodnes nejlepší kamarádka se seriálovou Monicou.

Kytaru ne!

Když si představíte trochu trhlou Phoebe, asi si ji vybavíte s kytarou v ruce. Možná se vám hned vybaví její „hit“ o smrduté kočce. Ve skutečnosti ale Lisa Kudrow, její herecká představitelka, hraní na kytaru přímo nesnáší.

Zhýralec Chandler

Asi není žádné tajemství, že se Matthew Perry, seriálový Chandler, o sebe příliš nestará. Fotografové jej často zachycují ve vytahaném oblečení a často si jej dobírají pro jeho nadváhu. Ještě během natáčení posledních dílů seriálu na tom byl ale ještě mnohem hůř – propadl alkoholu a lékům. Naštěstí ale začal včas navštěvovat odvykačky.

Tampóny, na scénu

Seriálová Monika je slušňačka a milovnice čistoty. O osobní čistotu všech Američanek dbala zřejmě i její představitelka Courtney Cox. Ta totiž přerušila slibné studium architektury, aby se stala modelkou. Objevovala se i v několika reklamách. Mimo jiné i na tampóny. Prý jako první žena v historii americké televize v tomto reklamním spotu použila slovo „perioda.“

Ross se rozvedl

Pamatujete si na velkou lásku Rosse a Rachel? Možná jste sledovali jejich životní cestu po celou dobu seriálu. Seriálový Ross v podání Davida Schwimmera měl lehce podobný osud. Před časem se totiž rozvedl s manželkou Zoe. S tou má dceru Cleo.

Seriál se natáčel po dobu deseti let, a to od roku 1994.