Diskuze

Které herce z Ordinace v růžové zahradě nechali scénáristé zemřít a jakou smrtí?

Které herce z Ordinace v růžové zahradě nechali scénáristé zemřít a jakou smrtí?
Smrt je běžnou součástí života, a tudíž se nemůže vyhnout ani nekonečným seriálům, jinak by se až příliš oddalovaly realitě. Koneckonců, smrt jedné postavy může rozepsat příběh několika dalších, a tak proč ji do příběhu nezakomponovat? To si řekli i scénáristé Ordinace. Koho nechali zemřít?
Zpět na celý článek

Smrt je běžnou součástí života, a tudíž se nemůže vyhnout ani nekonečným seriálům, jinak by se až příliš oddalovaly realitě. Koneckonců, smrt jedné postavy může rozepsat příběh několika dalších, a tak proč ji do příběhu nezakomponovat? To si řekli i scénáristé Ordinace. Koho nechali zemřít?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Začíná vánoční putování do světa pohádek, tentokrát s komedií Tři veteráni aneb zajímavosti z natáčení této pohádky
22.12.2020

Začíná vánoční putování do světa pohádek, tentokrát s komedií Tři veteráni aneb zajímavosti z natáčení této pohádky

Kdo by si nevzpomněl na hlášku z oblíbeného pohádkového příběhu: „Prej, jestli k nim nepřestaneme strkat rypák, tak nám vyhlásí válku!“ A podobných...

Hana Maciuchová: Anče z Krkonošských pohádek i Olinka ze Ženy za pultem
28.01.2021

Hana Maciuchová: Anče z Krkonošských pohádek i Olinka ze Ženy za pultem

26. ledna 2021 prohrála svůj boj se zákeřnou nemocí jedna z nejlepších českých hereček – Hana Maciuchová. Odešla pedagožka, dabérka, recitátorka a...

Prezident Spojených států: Který herec byl během natáčení tak přirozený, že by mohl zkusit kandidovat
10.11.2020

Prezident Spojených států: Který herec byl během natáčení tak přirozený, že by mohl zkusit kandidovat

Prezident Spojených států je většinou považovaný za nejmocnějšího a nejsledovanějšího muže světa. Vždy je to osoba ovlivňující současné světové...

5 nejlepších filmů o jídle, u kterých se vám budou sbíhat sliny
01.01.2021

5 nejlepších filmů o jídle, u kterých se vám budou sbíhat sliny

Máte chuť na pořádnou hostinu, mísu plnou těstovin nebo třeba čokoládu? Zapomeňte na dietu a na chvilku se ponořte do světa skvělého jídla, pití a...

Zůstaň hladový: Film, který stál na začátku kariéry Arnolda Schwarzeneggera
26.01.2021

Zůstaň hladový: Film, který stál na začátku kariéry Arnolda Schwarzeneggera

Každý nějak začíná. Jsou to většinou malá místa, která vnímáme jako stupínek v tom snu, jehož chceme dosáhnout. A tak to mají i herci. V tomto...

Přátelé: Rossova bývalá žena Carol vypadá i po 30 letech stále stejně. Zato její lesbickou partnerku byste dnes nepoznali
19.02.2021

Přátelé: Rossova bývalá žena Carol vypadá i po 30 letech stále stejně. Zato její lesbickou partnerku byste dnes nepoznali

Každý, kdo zná „Přátelé“ ví, že se Rossova ex-manželka a matka jejich společného syna Carol (Jane Sibbettová) po vztahu s Rossem rozhodla pro...

Pohádky pro Emu: Předvánoční romance pro celou rodinu
21.11.2020

Pohádky pro Emu: Předvánoční romance pro celou rodinu

Dojemné a lehce kýčovité snímky k dlouhým zimním večerům neodmyslitelně patří, a Pohádky pro Emu se k nim zaručeně řadí. Zahřejí u srdce, pobaví a...

Proč Taylor Lautner málem přišel o roli Jacoba ve Stmívání aneb co jste nevěděli o tomto fešákovi
24.03.2021

Proč Taylor Lautner málem přišel o roli Jacoba ve Stmívání aneb co jste nevěděli o tomto fešákovi

Díky roli vlkodlaka v pětidílné filmové sérii The Twilight Saga si Taylor Lautner získal srdce mladých dam po celém světě. Letos oslavil 29....

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Zavzpomínejte na Podnikavou dívku v podání Melanie Griffith. Věděli jste, že herečka vyrostla s tygry a lvy?
03.05.2021

Zavzpomínejte na Podnikavou dívku v podání Melanie Griffith. Věděli jste, že herečka vyrostla s tygry a lvy?

Hlavní roli v tomto kasovním trháku a řadě dalších vytvořila tato americká herečka, která se později proslavila jako manželka Antonia Banderase. Po...