Ordinace v růžové zahradě: Co je horší, Švarc v retro úboru na hodině jógy, nebo nebezpečný virus v nemocnici?

Ordinace v růžové zahradě: Co je horší, Švarc v retro úboru na hodině jógy, nebo nebezpečný virus v nemocnici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I takové hrůzy čekají na skalní fanoušky seriálu v nové epizodě, kde si na okamžik odpočineme od šíleného Mázla. Ten se do nemocnice teprve chystá a rovnou pracovat. Kamenické ženy už by se měly začít bát.

Táňa se strachuje o Budulínka, který je v péči své babičky. Ta na desítky textových zpráv a hovorů nereaguje a Leoš se začíná o Táňu trošku bát. Pokud ženu nepřestane obtěžovat, mohla by se snadno dostat do potíží.

Táňa se vrací do práce, ale je rozhozená a přecitlivělá. Během vyšetření dítěte se rozbrečí a při rozhovoru s Valšíkovou si uvědomí jeden podstatný detail, na který kvůli péči o miminko zapomněla. Vždyť ona a Leoš se před příchodem malého nájemníka snažili o vlastní dítě a možná to klaplo! Pár testů Táňu přesvědčí, že je těhotná a těší se, až se o novinku podělí s Leošem.

Ten potřebuje dobré zprávy stejně, jako ona. Jenže z nečekaného těhotenství se dlouho neradují a druhý den nedopadne návštěva na gynekologii úplně dobře. Nic není definitivní, ale když večer Táňa začne krvácet, opět se jí zhroutí svět. Unese vůbec další ztrátu, další zmařenou naději?

Vilík a Eva nejsou moc naladěni na stejnou notu. Vilík neustále řeší Bobana a Eva už je z toho unavená. Boban je viní, že je to jejich chyba, že ho Darina zapudila. Oni roznesli po nemocnici drby a přísná šéfová si myslí, že to udělal Švarc. Proto ho rezolutně odmítá, nebere mu telefony a vyhýbá se mu.

Boban už ze zoufalství jde na kurs jógy a doufá, že tam si s Darinou bude moct promluvit. Jenže se vystrojí tak, že to snad ani nikdo nechce vidět. Darina je rudá vzteky, že ji nedá pokoj ani v prostoru, kde by se měla uklidnit a meditovat. Když se Švarc nemá k odchodu, jde ona.

Zamilovaný Romeo jde po cvičení do baru, kde se pěkně zřídí a rozhodne se navštívit Kalinu, kterému také přičítá část viny.

Krasoň, jak Kalinu vtipně nazvala barmanka Lucka, by neměl existovat, protože potom nemají normální chlapi jako on, šanci!

Jáchym ale opilého doktora za dveřmi bytu ignoruje. Má doma totiž milou návštěvu. Eva si chtěla odpočinout od rodinných debat a zašla ke svému ex na večeři. Jáchym to na ni sice zkouší, ona se ale nechce vracet v čase a odmítá ho. Když odchází, vidí ji opilý Boban, který se utábořil na lavičce a číhá na Kalinu. To, co viděl, považuje za naprostou senzaci a konečně se Vilíkovi a Evě může pomstít.

V nemocnici nadále leží Sam, kterému sice nic není, ale nikdo to nepozná. Bianka už asi úplně zapomněla, že studuje medicínu a pro slávu na Instagramu je ochotná ze sebe udělat úplného idiota. Na radu známého chce vymyslet nějakou legraci, která by ji zvedla návštěvnost profilu. Přivede svou kolegyni k myšlence, že právě byla ve styku s pacientem, který má nakažlivý virus zika. A vše si pěkně natočí. Jenže k žertíku se připlete i Valšík a ten moc pochopení pro tvůrčí přístup mladé medičky nemá.

Bianka tak místo toho, aby se snažila něco naučit a studovat, řeší hloupost, kterými si za každou cenu chce udržet přízeň influencera Sama, který ji jenom využívá. Pochopí to už konečně?

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek