Vilík z Ordinace v růžové zahradě jako kamarád svých lásek

Vilík z Ordinace v růžové zahradě jako kamarád svých lásek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vilík je krásná postava z Ordinace v růžové zahradě. Je velmi hodný, srdečný a přátelský. Bohužel ale má v životě smůlu v lásce a jeho vyvolené ho berou často jen jako kamaráda. 

Vilík je velmi oblíbenou postavou Ordinace v růžové zahradě 2. Je to dobrák od kosti a vždy se snaží každému pomoci. Ze začátku jsme Vilíka poznali trochu jako zmatkaře. Scény s ním nám přináší mnoho úsměvů na tváři.  

Díky své vlídné povaze je Vilík skvělým kamarádem mnoha žen. Nejinak tomu bylo také u tehdejší nové vrchní sestry Květy. Vilík byl vždy ochotně po ruce a do Květy se zamiloval. Ta ale dlouhou dobu jeho city neopětovala a měla ho pouze za velmi dobrého přítele. Záhy jí ale došlo, že ji Vilík opravdu miluje.

Po nejrůznějších peripetiích si k sobě vzájemnou cestu našli a začali tvořit rodinu společně s její dcerou Františkou. Ani tato láska ale bohužel netrvala věčně a poté, co se odstěhovali do Německa, si Květa našla jiného muže. Vilík se tedy vrací opět do nemocnice, a to právě ve chvíli, kdy sem nastupuje také nová vrchní sestra Eva Kalinová, manželka Jáchyma Kaliny.  

Klára Sedláčková Oltová, jako vrchní sestra Květa a velká láska Vilíka, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Pravidelný a dlouhodobý divák Ordinace v růžové zahradě si zajisté Jáchyma pamatuje a pamatuje si především jeho milostné aféry. Jáchym se ani po svatbě s Evou příliš nezměnil a stále se věnuje svým záletnickým avantýrám. Eva o tom ví a samozřejmě to neprožívá příliš dobře. Velkou oporou se jí stává kdo jiný než Vilík. Eva si shodou náhod myslí, že Vilík má orientaci na muže, a proto ho považuje pouze za kamaráda.

City Vilíka se ale začínají nenápadně prohlubovat a on se jí snaží varovat před záletnictvím jejího manžela. Eva tedy žádá Vilíka o pomoc. Předstírají Evin fiktivní poměr s neznámým mužem, aby její manžel žárlil. Otázkou zůstává, jak dlouho zvládne Vilík bojovat se svými city.  

A co se stane, až se Eva dozví pravdu o Vilíkově orientaci? Bude Eva Kalinová další Vilíkovou láskou z řad vrchních sester v kamenické nemocnici? Zajisté se najde mnoho diváků seriálu, kteří by si tento pár přálo vidět spolu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text