Netflix nebude poslouchat knihy a bude svůj známý seriál ve třetí sérii měnit. Ale jak?

Netflix nebude poslouchat knihy a bude svůj známý seriál ve třetí sérii měnit. Ale jak?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Úspěšný netflixový seriál „Bridgertonovi“ se vůbec poprvé změní na tolik, že se třetí řada nebude držet třetího dílu knihy. Namísto toho se bude třetí řada orientovat podle čtvrté knihy. Zde zjistíte, co to přesně znamená a na který pár se série tentokrát zaměří.

Přesun příběhu dává smysl

„Bridgertonovi“ v posledních dvou sezónách do značné míry sledoval pořadí událostí z knih (samozřejmě s některými menšími odchylkami), takže 1. a 2. knihu jsme si zatím mohli užít i v natočené verzi na streamovací službě. Ale teď je tu první zásadní změna: 3. řada Bridgertonových nebude vyprávět příběh 3. knižního dílu, ale 4. dílu.

Herečka Nicola Coughlanová (Penelope Bridgertonová, tedy Lady Whistledownová) oznámila: „Stejně jako Lady Whistledownová jsem to dlouho tajila, ale nyní mohu potvrdit, že se v 3. sezóně bude ve středu zájmu především láska mezi Colinem a Penelope.“

Ve fanouškovských kruzích se totiž už delší dobu o přesně této story spekuluje. Přeci jen to dává i trochu smyslu, koneckonců jsme se už v první sezóně dozvěděli o tajném dvojím živote Lady Whisteldownové, přičemž ale v knize se o tom dozvíme až ve 4. díle. Dává tedy smysl trochu přesunout příběh, aby to lépe navazovalo.

Collin a Penelope

Čtvrtý díl románové série (tedy třetí díl seriálu) je o Colinovi (Luke Newton) a Penelope (Nicola Coughlan), mezi nimiž se po dlouhé době konečně rozvine romantický vztah. Penelope ale pod svým pseudonymem Lady Whistledownová stále způsobuje v aristokratických kruzích spoustu problémů. Co když Colin zjistí, že za tím vším stojí ona? Bude ji pak ještě milovat? Tento ústřední konflikt se bude v následující sérií řešit.

Mimochodem, úspěšná producentka Shonda Rhimesová již nebude aktivní jako producentka „Bridgertonových". Tohoto úkolu se nyní ujal Jess Brownell, který již spolupracoval u předchozích dvou sezón jako autor scénáře. Rhimesová se za to postará o nadcházející spin-off „Královna Charlotte“.

Zdroje článku: