Zvládne Gábina léčbu doma?

Zvládne Gábina léčbu doma?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina teď stojí před životní zkouškou a vůbec netuší, jestli ji ustojí. Má rakovinu a operací se nic nevyřešilo. Doktoři jí sdělili, že má metastázy a bude potřeba další léčba.

 Po prvotním šoku Gábinu čeká volba, jestli ji podstoupit v Berlíně nebo doma v Česku. Komplikované pro ni bude diagnózu sdělit svým nejbližším, hlavně Šimonovi.

Kde se Gábina bude léčit? 

Být podnikatelkou mimo jiné znamená i to, že nemáte žádnou nemocenskou. Práci, která stojí, za vás nikdo neudělá. Právě to teď řeší Gábina, která by potřebovala odpočívat a posílit svou psychiku. Místo toho teď neví, co udělat dřív. Do tří týdnů od stanovení diagnózy by měla nastoupit na další léčbu a to je dost krátká doba na to, abyste si dali život dohromady. Gábina se totiž obává toho, že jí bude po léčbě špatně, a proto nebude schopná pracovat.

Gábina s Veronikou v Salónu při řešení pracovních povinností, Zdroj: TV Nova

Odjede do Berlína, kde bude mít pracovní věci, ale hlavně svou nejlepší zákaznici Sabine na dosah ruky? Nebo zvládne léčbu doma v Česku? Vše má své pro a proti. V Berlíně by byl Šimon s nemocnou Gábinou sám, kdežto v Česku se o něj mohou postarat prarodiče. V Česku má Veroniku, která zastane spoustu věcí a salón. Také Jirku Hermana, který ji už několikrát ujistil, že bude stát po jejím boku. 

Gábina podcenila prevenci a špatně to skončilo 

Příběh Gábiny teď v Ulici jistě patří k těm nejnapínavějším. Pro divačky je pak pomyslným zdviženým ukazováčkem, aby samy spěchaly ke svému gynekologovi. Gábina totiž prevenci podcenila. U rakoviny děložního čípku je přitom u léčby nejpodstatnější, že se na problém přijde včas. V tomto případě je nemoc dobře léčitelná a člověk se může zcela vyléčit. Jenže Gábina přišla pozdě. Kvůli hektickému životnímu tempu preventivní prohlídky zanedbávala. K lékaři šla až tehdy, když trpěla silnými bolestmi.

Zdroj článku:
  • Autorský text