ZOO: Vrátí se Alex?

ZOO: Vrátí se Alex?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Proč se Viky rozhodla poslat svou sestru do Los Angeles? A existuje ještě nějaká šance, že se někdy vrátí? 

Poté, co mezi Petrem a Alex začínal vznikat vážný vztah, začala Viky pochybovat o tom, zda je správné v něm pokračovat. Vlastně začala pochybovat úplně o všem, co se jí a Petra týká. Zda se k sobě vůbec hodí, jestli nebyla Markéta pro Petra lepší partie a zda by ona sama zvládla existovat po boku váženého soudce. A přestože Petra skutečně miluje anebo možná právě proto se nakonec rozhodla jejich vztah ukončit. Těžko říct, zda byl tím pravým důvodem strach z toho, přiznat Petrovi pravdu o tom, že Alex vlastně neexistuje, anebo si Viky skutečně myslí, že pro něj není dost dobrá. Možná od obojího trochu.

Tak jako tak, už se rozhodla, a tak zbývalo jen najít nějaký způsob, jak to Petrovi oznámit. Sama to ale nedokázala Petrovi říct, a tak se jí pokusili pomoci přátelé. Petr se však nenechal jen tak odbýt a snažil se o Alex bojovat. Viky už nezbývalo nic jiného, než vymyslet nějaké radikálnější řešení. Nakonec vše vyřešila tak, že soudci oznámila, že její sestra Alex odcestovala za kariérou do Los Angeles. Aby vše utvrdila, sehrála divadlo přes videohovor, při kterém se Alex s Petrem rozešla. A tak se zdá, že Alex zmizela ze života Petrovi i Viky. Jenže v životě nebývá všechno tak jednoduché. Je něco, co by přimělo Alex vrátit se?

Důvodů by se nejspíše pár našlo. Co třeba, kdyby zjistila, že je jediná, kdo může Petra zachránit od špatného rozhodnutí? Anebo ji možná přinutí k návratu sázka s Markétou, která vlastně doteď nebyla ukončena. Co když se Markétě podaří vrátit k Petrovi? Měla by pak opět právo sázku po Alex vymáhat?

To, jestli se Alex vrátí, anebo už je její odjezd uzavřenou kapitolou, se jistě ve správný čas dozvíme. Doufáme však, že Viky dokáže říct soudci pravdu, a Alex už tím pádem nebude potřebovat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text