Hvězda Precious nedostatkem sebevědomí netrpí: Gabourey Sidibe si poradila i s milostnou scénou

Hvězda Precious nedostatkem sebevědomí netrpí: Gabourey Sidibe si poradila i s milostnou scénou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gabourey Sidibe je americká filmová herečka, která poutá pozornost nejen svým talentem, ale také proporcemi. Proč se za svou korpulentní postavu už odmítá stydět?

Role Precious Gabourey změnila život

Americká herečka se narodila 6. května 1983 v Brooklynu. Její matka Alice Tan Ridley je zpěvačka, otec se živí jako taxikář. Rodiče jsou rozvedení.

Na filmovém plátně debutovala nezávislým snímkem Precious. Ten byl v roce 2010 šestkrát nominován na Oscara a dvě sošky získal. Vypráví bezútěšný příběh šestnáctileté Precious, která žije v newyorském Harlemu se svou tyranskou matkou a otcem, který ji zneužívá.

Na konkurz Gabourey dorazila bez velkých ambicí. Byla studentkou psychologie, která se při škole příležitostně věnovala divadlu, pracovala jako recepční. Přihlásit se ji přiměli kamarádi, sama podle vlastních slov o herectví nestála. Nicméně po fenomenálním úspěchu mrazivého dramatu už před kamerou zůstala.

O dva roky později se tak objevila ve filmu Yelling to the Sky, kde si zahrála i Zoë Kravitz. Svůj talent ukázala rovněž ve filmech Sedm psychopatů nebo Come As You Are. Vidět jste ji také mohli v seriálech, konkrétně v American Horror Story nebo Americký táta.

Korpulentní herečka se nestydí

Účastí v seriálu Empire vzbudila korpulentní herečka poprask. „Střihla“ si v něm milostnou scénu. Někteří nemohl přenést přes srdce, že Gabourey se nestydí odhalit, ač má do modelky zkrátka daleko. Herečka kritikům vzkázala, že na svůj výkon před kamerou je pyšná.

Ostatně to, že nemá problém se studem, dokázala už dříve, když na sebe prozradila, že se živila také prací na erotické lince.

Přiznala se veřejně i k tomu, že jako dítě trpěla bulimií. Když jí lékaři diagnostikovali cukrovku a doporučili jí zhubnout, podstoupila herečka v roce 2016 takzvaný gastrický bypass, což je operace, která pacienty omezuje v příjmu potravy. V konečném důsledku díky ní mohou těžce obézní pacienti hubnout.

Jak ale sama uvedla, k hubnutí ji vedou zdravotní důvody, se svým tělem je jinak spokojená a rozhodně si nepřeje být klasickou kráskou. Image boubelky si hodlá sympatická herečka udržet.