Ordinace v Růžové zahradě 2: To byl tedy polibek!

Ordinace v Růžové zahradě 2: To byl tedy polibek!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V posledním díle 1039 s názvem Nemůžu zapomenout, budou hrát emoce hlavní roli. Kdo se rozejde? Komu se podaří uklidnit Čestmíra? A kdo polibkem vzkřísí potlačovanou vášeň?

Táňa nevychází z údivu, když najde ráno Michala v kuchyni s připravenou královskou snídání. Je vidět, že Michal má dobrou vůli krotit své scény žárlivosti, ale s jeho povahou to není moc snadné. Ví to i Táňa, ale gesto určitě oceňuje. Bohužel hned na ranní poradě má Michal opět zkrat a vyjadřuje svůj nesouhlas, když si Leoš bere k operaci Táňu. Ta je ráda, že se přiučí něco nového, ale Michal se hájí, že má víc zkušeností a u operace by měl asistovat on. Mára už se ale rozhodl a jde operovat s Táňou.

Doktorka Hájková je u svého oblíbeného pacienta. Hanzl si stěžuje, že už je mu smutno po mámě, protože jako svědek v utajení nemá s rodinou a přáteli žádný kontakt. Sandra mu nabídne, že může mámě napsat dopis, který osobně doručí. To také udělá, ale v Liborovi vzbudí podezření, když odmítne rande a vymyslí di přítelkyni ze studií, se kterou jde slavit v Praze narozeniny. Libor zneužije své možnosti a nechává Sandru sledovat v domnění, že ji přistihne na záletech. Jenže vše je jinak a Sandra je přistižená, jak zásadním způsobem porušila bezpečnostní opatření vztahující se k Hanzlovi. Libor zuří, a nejen že Sandru odvolává z nasazení v nemocnici, ale dokonce ji staví mimo službu.

Brabec se snaží domluvit s Mázlem, aby ho nechal ještě pracovat v kamenické nemocnici, protože mu slíbená práce v Hradci nevyšla, ale Čestmír mu to nevěří a na hodinu ho z nemocnice vyhazuje. Lucie se snaží situaci odlehčit a nabízí Martinovi místo v lokále. Ten to přijímá. Mezitím ale Čestmír oznámil novinku Aleně, která ovšem už není v postoji k Martinovi tak radikální, a hlavně na rozdíl od Čestmíra nedá na dojem a do nemocnice v Hradci zavolá, aby zjistila, že Brabec o místě nelhal. Lucii potom slíbí, že zkusí Čestmírovi domluvit. Jde na to ovšem jako zkušená manželka, která už svého muže zná. Připraví Čestmírovi oblíbené jídlo a nezapomene na lahvinku vína. Večer v posteli potom nadhodí, že Martin o nemocnici nelhal a také, že v nemocnici bude zkušený doktor chybět. Mázl, který je ještě v opojení po dobré večeři, nakonec souhlasí, že dá Martinovi ještě šanci. Plánuje si, že ho v nemocnici vytíží, aby na Lucii neměl vůbec čas.

Ale nejpikantnější příběh se odehrál jinde. Leoš a Táňa měli při operaci komplikace, které nakonec zvládli a aby spláchli stres, zašli si na skleničku. Nezůstalo u jedné a když se nakonec loučili, nevinná pusa na tvář se změnila ve žhavý polibek. Táňa sice milostné objetí přerušila, ale i ona byla překvapená, jak její rty reagovaly na blízkost Leoše.

A co nás čeká příště? Mára navzdory rozhodnutí Libora, nechá Sandru dál v nemocnici. Sandra ale jasně dala najevo, že její vztah s nadřízeným už skončil a nestojí o něj. Jak se k rozhodnutí Máry asi Libor postaví? Zůstane Sandra v nemocnici? A nerozmyslí si Čestmír svůj postoj k Martinovi?

 

Zdroj:

  • autorský článek