Zpátky z chladu: Nový seriál na Netflixu by se měl vrátit přímo k ledu

Zpátky z chladu: Nový seriál na Netflixu by se měl vrátit přímo k ledu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový americký seriál je o ruské špionce, která bude muset oprášit své staré dovednosti a nadpřirozené schopnosti a splnit úkoly od nového šéfa, který potřebuje pomoc.

Podle upoutávek seriál Adama Glasse vypadal, že by mohl být alespoň vzdáleně podobný jinému seriálu o vysloužilých špionech, kteří se snažili předstírat normální život. Jmenoval se Takoví normální Američané. Zpátky z chladu se mu bohužel ani vzdáleně v ničem nepodobá a na diváky dobrý dojem neudělal. Dá se říct, že je tak zmatený a hrozný, že o něm vlastně ani není co psát.

Seriál není nabitý dechberoucími záběry akčních scén, jak by se na špionážní žánr slušelo. Místo toho je plný nesmyslných a chaotických dialogů a špatně natočených akčních scén. Pokud divák zpozorní, je to proto, aby nevěřícně zíral na některé scény. Příliš časté střihy dílo nevylepšily a děj je docela matoucí.

Začátek seriálu je situovaný do Madridu, kam Jenny (ruská špionka v důchodu) přijede s dcerou na bruslařské závody. Pokud se nenecháte odradit začátkem, kdy budete zkoušet český dabing a uslyšíte španělštinu, nakonec se češtiny přece jen dočkáte. Tím ovšem výčet plusů končí.

Jenny se tedy ubytuje s dcerou v hotelu a když jde něco koupit, je ještě v hotelu unesena, aby se o chvíli později probrala z omámení a vyslechla si, že ji vystopoval agent CIA, který potřebuje její spolupráci, jinak ji dá zavřít.

Jenny chvíli zapírá a vydává se za americkou hospodyňku, když ji ale na pokyn šéfa chce parta agentů zabít, ožije a něčím, co má být zřejmě bojové umění, se začne bránit. Použije také deštník, závěs a jiné nebezpečné doplňky, aby tlupu vycvičených agentů přemohla.

Tím ovšem prozradí, že je opravdu tajemným ruským zabijákem, který před lety beze stopy zmizel, a začne z donucení pro svého šéfa plnit mise, které by nikdo jiný nezvládl.

A jako správná zaměstnaná žena musí práci ještě sladit s péčí o dceru, která si o své matce myslí, že je hrozně nudná.

Pokud máte šest a půl hodiny volna, pak se můžete na dobrodružství agentky, která si jen tak na hodinku odběhne z hotelového pokoje pozabíjet pár lotrů, podívat. Dokonce se občas budete nad tragickým provedením seriálu bavit.

 

Zdroj: