Diskuze

Jedna rodina: Návrat Olgy v okamžiku, kdy Vilda požádal Anetu o ruku není dobře načasovaný. Půjde mu z cesty?

Jedna rodina: Návrat Olgy v okamžiku, kdy Vilda požádal Anetu o ruku není dobře načasovaný. Půjde mu z cesty?
Přijela do Lomnice bez ohlášení, pouze Mrak o její návštěvě věděl, protože jí nabídl azyl. Olga tvrdí, že jde o dovolenou a touhu pozdravit staré známé. Jenže nejspíš životní kapitolu s Vilémem ještě neuzavřela. Vilém jí na Slovensko sice poslal novinku o dceři, ale Anetu nezmínil.
Zpět na celý článek

Přijela do Lomnice bez ohlášení, pouze Mrak o její návštěvě věděl, protože jí nabídl azyl. Olga tvrdí, že jde o dovolenou a touhu pozdravit staré známé. Jenže nejspíš životní kapitolu s Vilémem ještě neuzavřela. Vilém jí na Slovensko sice poslal novinku o dceři, ale Anetu nezmínil.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Martin Myšička zavzpomínal na linku domácího násilí. Těhotná kolegyně zkomplikovala natáčení
03.05.2025

Ulice: Martin Myšička zavzpomínal na linku domácího násilí. Těhotná kolegyně zkomplikovala natáčení

Herec Martin Myšička je dalším hostem, kterého tvůrci Ulice pozvali v rámci „bonboniéry“ návratů z minulosti. Znovu se nám tak připomene jako...

Kvíz: Marečku, podejte mi pero! Večerní škola, kde bychom rádi usedli do lavic
11.04.2025

Kvíz: Marečku, podejte mi pero! Večerní škola, kde bychom rádi usedli do lavic

Patříte mezi milovníky legendární komedie Marečku, podejte mi pero!? Ověřte si své znalosti v našem zábavném kvízu a zjistěte, kolik si toho z...

Příběh Marty a Viktora v komedii Hodíme se k sobě, miláčku?: Když počítač rozhoduje o lásce
15.03.2025

Příběh Marty a Viktora v komedii Hodíme se k sobě, miláčku?: Když počítač rozhoduje o lásce

Desáté výročí své svatby slaví Marta a Viktor Tomášovi vlažně. Oběma se zdá, že se k sobě nehodí. Marta postrádá u manžela romantiku. Ona se raduje...

Ladislav Pešek odpočívá na Vyšehradě, svoji veselou a milou povahu otiskl do své chaty Pampeliška
22.03.2025

Ladislav Pešek odpočívá na Vyšehradě, svoji veselou a milou povahu otiskl do své chaty Pampeliška

Ladislav Pešek zůstává v povědomí filmových fanoušků hlavně jako představitel čestných mužů, kteří vždy stojí na správné straně. S jeho...

Legenda seriálu Ulice promluvila, tohle nikdo nečekal
11.06.2025

Legenda seriálu Ulice promluvila, tohle nikdo nečekal

Tato postava je jednou z legend Ulice, o tom není sporu. Vždyť v ní strávil 20 let, byť s určitými přestávkami. Teď se na něj upírá pozornost v...

Dnes v Ulici: Nedůvěra bolí nejvíc, když přichází z vlastních řad a kdosi dávno známý se znovu objeví
29.05.2025

Dnes v Ulici: Nedůvěra bolí nejvíc, když přichází z vlastních řad a kdosi dávno známý se znovu objeví

Blanka se drží, na kolena ji ale sráží nedůvěra nejbližších. Možná, že se to vše ale stát mělo. Teprve teď se vzduch v práci pročišťuje. Vanda žádá...

Dětská hvězda z Arabely měla slavnou mámu. Do života mu dala hodně
20.06.2025

Dětská hvězda z Arabely měla slavnou mámu. Do života mu dala hodně

Roli malého Honzíka v seriálu Arabela si zahrál tehdy osmiletý Ondřej Kepka. Jeho filmovou maminkou se na dva roky stala Stella Zázvorková. Dala mu...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Survivor 2025: Nikoho ani nepřekvapí další Michalův podraz, který připravil Natálii o iluze a pokračování ve hře
03.06.2025

Survivor 2025: Nikoho ani nepřekvapí další Michalův podraz, který připravil Natálii o iluze a pokračování ve hře

Před samotným finále čekalo na soutěžící překvapení. Poprvé v historii Survivora za nimi dorazili jejich blízcí. Michaela překvapil partner Libor,...

Jedna rodina: S navrácenými postavami se teď roztrhl pytel. Než seriál skončí, klidné vody po Olze rozvíří i Norika
21.04.2025

Jedna rodina: S navrácenými postavami se teď roztrhl pytel. Než seriál skončí, klidné vody po Olze rozvíří i Norika

S návratem seriálových postav začala ve velkém produkce seriálu Ulice, která si tak chtěla udržet sledovanost, když konkurenční televize nasadila...

Diskutujte