Skyler a její nemožné chování. Nepřehání to už?

Skyler a její nemožné chování. Nepřehání to už?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler se vůči Báře chová otřesně, jen aby dosáhla svého sobeckého cíle a sebrala jí Františka. Ten se sice pokouší svou přítelkyni hájit, ale většinu času jen zmateně a rozpačitě kouká. Podobně je na tom Anička, která všechno ví a drbe o tom s Evou. Nebylo by pro Báru lepší zase někam odjet?

Jako máma za moc nestojí, ale chce další dítě

Kdyby Skyler odjela do Amsterodamu tak, jak si původně usmyslela, mnohým divákům by se zřejmě ulevilo. A Františkovi koneckonců taky, poněvadž jeho nepřekonatelné dilema by se rázem vyřešilo samo. Skyler však není z těch, kteří by svým blízkým někdy něco usnadňovali pro jejich dobro. Skyler je z těch, kteří za všech okolností myslí jenom na sebe.

Zvláštní je, že ještě nedávno naříkala, jak jí chybí syn. Když jí Eva bez pardonu vpálila, že Chrise uklidila k rodičům, aby sama měla klid, hodně ji to zasáhlo. Nebo se to tak přinejmenším jevilo. Nechtěla být pořád vnímána jako špatná matka, která se nestará a jeví větší zájem o kariéru. Toužila za Chrisem skutečně odjet a začít svou pošramocenou mateřskou reputaci napravovat. Jenže k tomu nedošlo. Proč? Protože zase dala přednost sama sobě a vlastním touhám! Přitom před Aničkou zmínila, že by ráda měla s Frantou druhé dítě. K čemu, když se nezvládne starat ani o to první? Díky jejímu stylu výchovy je Chris rozmazlený a závislý na tabletu.

Skyler svým jednáním překračuje všechny meze

Skyler však znovu zahořela láskou k Frantovi, a tak si ho chce patrně jen více pojistit. Spíše než čisté a upřímné city v tom vězí touha vlastnit někoho, kdo už tvoří pár s jinou dívkou. František chodí s Bárou a donedávna s ní byl dokonale šťastný, jenže to se teď změnilo – vlivem Skyler, která Báru považuje za nudnou a obyčejnou.

Neváhá se do ní drsně opřít, dobírat si ji a prohlašovat ji za zoufale hodnou a naivní. Z nějakého důvodu má pocit, že Frantu dokáže uspokojit pouze ona a že na to má právo, protože spolu mají syna. Už kvůli němu by se měli pokusit být zase úplnou rodinou. Divné, že ji to nenapadlo, když Františka před lety podvedla s Dirkem, sebrala mu Chrise a utekla až někam na druhý konec světa. Tehdy jí byla myšlenka celistvé rodiny naprosto cizí a teď má kuráž se tím ohánět? Myslí si, že jí to dává právo rozdrtit Františkův spokojený vztah na kousky a tvrdit, že Bára si zkrátka najde někoho jiného?

Měla by Bára hledat štěstí jinde?

Faktem je, že Bára by se vlastně skvěle hodila k Brunovi. Ten je alespoň aktuálně volný, snad i rozumnější a vyspělejší než František a po zkušenostech se svéhlavou Janou by možná ocenil milou, sympatickou a spořádanou Báru. Ačkoli je pravda, že takovou přítelkyni už měl. A právě s Janou ji nakonec podvedl. Ti hoši z Ulice jsou asi všichni stejní. Ale kdoví, třeba nás nevyzpytatelné cesty scenáristů časem zavedou právě tímto směrem…

Je koneckonců pravda, že Franta si Báru nezaslouží po tom, jak se vůči ní zachoval. Ani v nejnovějších dílech Ulice, které začne TV Nova vysílat od 2. ledna 2023, se stále ještě nedokáže rozhodnout, se kterou z dívek chce vlastně být. Nejraději by měl obě, ale pozor, milý Františku! Mohlo by se snadno stát, že skončíš sám.

Bára s rodinou probírá budoucnost a nic netuší. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text