Ulice: Franta prototypem dobré partie? Ale holky, neperte se tolik

Ulice: Franta prototypem dobré partie? Ale holky, neperte se tolik
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Místo herečky Karolíny Lipowské, které seriáloví rodiče schválili stáž v Drážďanech, aby mohla herečka ze seriálu na dva roky zmizet do Dubaje, by mohl alespoň na chvíli z Ulice zmizet Franta. Třeba by se sexuální napětí kolem něj konečně uvolnilo. Nebo vám nepřipadá směšné, že se o Frantu obrazně perou hned dvě atraktivní holky?

Skyler chce Frantu zpátky pro sebe

Po tom, co si Skyler pofoukala bolavé srdíčko po Dirkovi a přežila tátův výklad o tom, jak je nezodpovědná, se začala v Ulici rozkoukávat. Pomohl jí s tím její bývalý přítel a otec jejího jediného syna Chrise –⁠ Franta, kterého poměrně nedávno odkopla, aby mohla vesele žít s feťákem Dirkem. Dokonce Frantovi neumožňovala pravidelné schůzky se synem.

To vše jí Franta odpustil. Přestože se před Bárou tvářil, jak má Skyler na háku, po Bářině odjezdu do Izraele s ní skončil v posteli. Skyler si totiž v životě ujasnila pár věcí. Na rovinu o sobě před Aničkou prohlásila, že byla příliš mladá a pitomá a že lituje, že Františka tehdy opustila.

Tento výlev mohl být zažehnán, kdyby však Skyler nešla ještě dál. Ostatně Anička by nic o tom, co Skyler říkala, nikomu neřekla, maximálně Evě. Ta má koneckonců Skyler dobře přečtenou. Podle ní je to mrcha toho největšího kalibru. 

Stačila pracovní cesta do Izraele a rázem se vzduch mezi Skyler, Bárou a Frantou dá krájet. Poměrně dusnou atmosféru v autě na cestě do Amsterdamu způsobuje Skyler, která je rozhodnutá pro Frantův návrat udělat takřka cokoliv. Je to sobeček, který myslí jen na sebe, a i proto jí jsou Bářiny pocity úplně ukradené.

zdroj: TV Nova, Skyler a Franta

Bára není hloupá a dusno, které by se dalo krájet, rozhodně vycítí 

Skyler tak Frantovi zasazuje další životní ránu. Po tom, co se oklepal z opuštění, ho připravuje o další jeho děvče a je připravená usednout na Bářino místo. Vlastně by ji nejradši všude nahradila. Jenže bude mít František o Skyler vůbec zájem, když se ukáže, že nedokáže držet jazyk za zuby? Bára totiž není hloupá a dusno, které se kolem ní, Skyler a Františka rozpoutá, brzy vypluje na povrch i se všemi kostlivci ve skříni. 

Kdo nakonec s Frantou zůstane? 

Je tedy zatím ve hvězdách, kdo nakonec s Frantou zůstane. Diváci by ze všeho nejradši dali přednost Báře. Po znásilnění, kterým si prošla, však pro ni bude Frantova nevěra kudlou do zad. I proto se moc nepředpokládá, že by s Frantou po prasknutí nevěry dále tvořila pár.

Ale uvidíme, přece jen je Bára na rozdíl od Skyler tak trochu splachovací. Na druhou stranu zase Skyler předvedla, že se neštítí vůbec ničeho. Ty dva od sebe odežene a pak si klidně bude s Frantou hrát na šťastnou rodinku. Jenže jak dlouho by asi u Franty vydržela?

Do té doby, než by zjistila, že se vlastně nudí a že může Frantovi, který hlídá, opečovává a zajišťuje jejich společné dítě, znovu zvesela zahýbat. Taková totiž ona je.

Zdroj článku:
  • Autorský text