Představujeme vám účastníky reality show Love Island. Co říkáte výběru?

Představujeme vám účastníky reality show Love Island. Co říkáte výběru?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na ostrově Gran Canaria se nachází vila, ve které se na začátku show ubytuje deset účastníků – pět holek a pět kluků. V průběhu pořadu budou ale do vily přicházet bombshell a samozřejmě někoho čeká to, že bude muset soutěž předčasně ukončit.

Působiště soutěžících se na podzim omezí na vnitřní prostory vily – ložnici, obývák, šatnu, koupelnu, balkón, hnízdečko lásky a zpovědnici – a vnější prostory, kde se nachází bazén, kuchyňka, altánek, tělocvična, dvě chill zóny, vířivka a ohniště.

Love Island 2022 se bude natáčet v souladu s udržitelnými opatřeními a odstartuje v televizi 19. září. Show bude mít 48 dílů. Do finále se opět dostanou tři páry. Pouze jeden ale může zvítězit a získat finanční odměnu 2 miliony korun.

První řada byla po celou dobu vysílání, od poloviny září do poloviny listopadu minulého roku, nejsledovanějším pořadem na Voyo. Úspěch měla i u diváků TV Nova a Nova Fun. Nejvíce ji sledovaly ženy ve věku 25 až 34 let. Nová série slibuje nová přátelství, nové vztahy, moře lásky, zábavu a dobrou náladu

Hanka (21), modelka z Ostravy

Hana, zdroj: TV Nova

Modelka Hanka, jejíž ostravský původ prozrazuje typický přízvuk, rozhodně nepatří mezi ty, které by nečinně seděly v koutě. Je spíše dominantní a potřebuje být neustále středem pozornosti. Hana už se částečně proslavila díky účasti v soutěži Miss ČR 2022 a na Instagramu ji sleduje více než 30 tisíc followerů. V životě by ráda našla opravdového chlapa, který by nedopustil, aby jejich vztah sklouzl do stereotypu a nudy.

Tina (23), modelka a realitní agentka z Prahy

Tina, zdroj: TV Nova

Exotická Tina je velkou fanynkou reality show. Na první pohled působí jako sebevědomá žena, která ví, co dělá, a ví, jak svých cílů dosáhnout. Téměř pořád se usmívá, mluví plynule a rozhodně. Obvykle bývá klidná, ale občas umí i vybuchnout.

Tina měla dosud jen jeden vážný vztah a příležitost zúčastnit se soutěže přišla jako na zavolanou. Vše, co se týká lásky, pro ni bude zároveň nové a vzrušující. Imponují jí hlavně zábavní kluci, kteří mají dobré srdce.

Denisa (20), studentka z Vizovic

Denisa, zdroj: TV Nova

Denisa je studentka stomatologie a v mnohém se podobá vítězce první sezóny, Lauře. Je přirozeně krásná, pochází z malého města a její osobnost je ryzí. Zároveň je velice inteligentní i přiměřeně ambiciózní. Ví přesně, co chce, a jak svých cílů dosáhnout.

Pro studium stomatologie se rozhodla i proto, že se jedná o jeden z oborů medicíny, který je příslibem dobrého finančního zajištění. Nejvíce si ovšem cení své rodiny a rodinného zázemí. S randěním Denisa zatím příliš zkušeností nemá.

Sára (19), studentka z obce Čtyřkoly

Sára, zdroj: TV Nova

Sára je nejmladší účastnicí úvodní desítky soutěžících. Na první pohled působí mnohem vyspělejším dojmem, ale zároveň z ní vyzařuje svěží a vášnivá energie. Vypadá jako typ dívky, která žije tím, že se ráda baví a chodí na večírky, ale ulovit ji není úplně snadné, protože má jasnou představu, jak by měl její partner vypadat a co by měl splňovat.

Sára si prožila jedno velké zklamání v lásce a od té doby je velmi opatrná. Přestože je velmi společenská a ráda flirtuje, rozhodně nepatří mezi ty, které by se daly snadno oklamat.

Naty (23), interiérová designérka z Bratislavy

Naty, zdroj: TV Nova

Naty rozhodně nezůstane bez povšimnutí a kamkoliv přijde, dokáže na sebe strhnout pozornost. Ve svých projevech se drží spíše při zemi a na každého, kdo se ocitne v její blízkosti, působí velice milým dojmem.

Naty si ráda užívá života plnými doušky. Ráda si s přáteli vyrazí ven, flirtuje a sex hraje při výběru jejího partnera důležitou roli. Pokud milenec v posteli pohoří, nemá pro ni smysl s ním dále ztrácet čas. Ideální partner by měl být především hodný a vnímavý.

Kryštof (27), fitness & fotbalový trenér z Rumburku

Kryštov, zdroj: TV Nova

Kryštof je mladý muž, ze kterého vyzařují pohodové, letní a uvolněné vibrace a úsměv z jeho tváře téměř nemizí. Je to pěkný svalovec, a tak rozhodně zaujme nejen ženy ve vile. Neustále vyhledává nová dobrodružství, do kterých by se mohl pustit.

Je milovník adrenalinu, takže k aktivitám jako je bungee jumping, nebo skákání padákem jej není nutné dlouho přemlouvat. Na druhou stranu má velmi klidnou osobnost a působí jako člověk, který by do vztahu potřeboval aktivní a iniciativní dívku.

Zbyněk (21) student z Velkého Beranova

Zbyněk, zdroj: TV Nova

Zbyněk na první pohled působí nenápadným a obyčejným dojmem. Moc toho nenamluví a nezakládá si na excentričnosti. Tím se ale pro dívky naopak stává velice atraktivním a oblíbí si ho právě proto, že jim připadá roztomilý.

Zbyněk má za sebou dva vážné vztahy, má romantickou duši a před známostmi na jednu noc preferuje dlouhodobé vztahy. Jako příslušník generace Z využívá k seznamování veškeré moderní technologie a prostředky.

Štefan (29), IT specialista původem z Košic, žijící v Praze

Štefan, zdroj: TV Nova

Štefan na první pohled může působit jako italský svůdce, aby vzápětí jeho skutečný košický původ prozradí typický východoslovenský přízvuk. Štefan je komunikativní, rád se pustí do jakéhokoli tématu a na vše sdělí svůj názor. Je typem muže, který je k ženám vždy velmi milý a pozorný.

Má za sebou tři dlouhodobé vztahy. Kvůli jednomu z nich byl dokonce na přání partnerky ochoten se zcela odstřihnout od svého okolí, aby mohl svůj čas věnovat pouze jí. Této zkušenosti nelituje a pokud najde svou vyvolenou, je připraven se zachovat podobně. Je světoběžníkem, který žil nějakou dobu v USA, ale nyní má bydliště v Praze.

David (21), zdravotní bratr z Vyškova

David, zdroj: TV Nova

David ideálně doplňuje mužskou sestavu účastníků Love Islandu. Je kamarádský a jako fotbalový brankář se chytí každé příležitosti udělat ve vile srandu. Nebere se příliš vážně a svou přitažlivost a atraktivitu si příliš nepřipouští. David pochází z jižní Moravy a v mluvě se projevuje typický akcent, který ještě více podtrhuje jeho osobnost. Jeho milá povaha v kombinaci s krásným úsměvem jistě učaruje nejedné dívce.

Jákob (26), barber z Bratislavy

Jakob, zdroj: TV Nova

Jákob vyniká mužným hlubokým hlasem, a i jeho řeč je velmi klidná a plynulá. Na první pohled působí dojmem vyrovnaného a otevřeného chlapa, který vše řeší bez servítek, jde rovnou k věci, za svým cílem a k problémům se staví čelem. Tyto vlastnosti ostatně uplatňuje i jako hráč amerického fotbalu.

Jákob má za sebou dva vážné vztahy a několik románků. Ve vztahu je přirozeně dominantní, vybírá si spíše submisivní dívky a vzhled jeho protějšku je pro něj důležitý. Má za sebou období, kdy potřeboval být sám, ale nyní by se opět nebránil dlouhodobému vztahu. Ve vztahu ale nesnáší konflikty kvůli zbytečnostem, takže se přirozeně vyhýbá tzv. královnám dramat.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova