Večeře v dusné atmosféře: Jak se Skyler pustí do Báry?

Večeře v dusné atmosféře: Jak se Skyler pustí do Báry?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luboš a Věrka se přesouvají do nového bytu. Bára pozve na domluvenou večeři s Aničkou a Frantou také Skyler, čímž sama sobě přivodí poměrně nepříjemné chvilky. Šimon chce nový větrák a nehodlá čekat.

Marečkovi se konečně stěhují do vlastního

Věrka včera napekla pro Vojtu preclíky, aby je mohl prodávat na školním jarmarku. Kryštof se ale vrátil domů z jízd hladový a dostal chuť na „něco malého“. Nějakým zázrakem se mu povedlo spořádat úplně všechny preclíky, a tak nezbývalo, než aby dnes Věrka napekla nové. Kryštof se však musí zapojit, aby napravil, co spáchal.

Mezitím Věrka obdrží zprávu, že nový byt je konečně vystěhovaný, a tak se tam s Lubošem mohou hned přesunout. Není na co čekat! Nastane zběsilé stěhování, během něhož Věrka nenápadně zanechá v ložnici Kryštofa a Karly nečekaný vánoční dárek, aby je pomohla usmířit. Co to bude a jak tím paní Marečková rozhodí své dospělé děti?

Večeře s Ančou se zvrtne – Bára pozve i Skyler!

Franta přinese Skyler výkresy, které mu Chris poslal poštou. Při té příležitosti mu Skyler jasně naznačí, že v Praze zůstala jen kvůli němu. Bára zajde do Coolny rezervovat stůl na večer. Krátce si popovídá s Brunem, jenž jí vyjádří obdiv za to, že se dokáže bez problému bavit s bývalou přítelkyní svého partnera – a dokonce s ní jet do Amsterodamu!

František se později poradí s Aničkou, co by měl Báře koupit k Vánocům. Uvažuje o náušnicích. Samotná Anča by s výběrem dárku potřebovala poradit. Ani jeden z nich netuší, že zatímco se o tom v Coolně dohadují, Bára potkává na ulici Skyler a zve ji na večírek. Když ji pak přivede s sebou, Anička ani Franta nevědí, kam s očima a o čem si vlastně povídat. Skrývat nervozitu se jim vůbec nedaří.

Nejhorší je, že Skyler se před Bárou začne chovat otřesně. Po zbytek večera si ji bude dobírat a dělat si z ní legraci, protože je prý až zoufale hodná. Franta se své přítelkyně zastane a vyzve Skyler, aby vzala zpátečku, což také Báru potěší.

Šíma se chytne s mámou kvůli větráku

Šimon by rád trénoval na turnaj v počítačových hrách, ale notebook mu nefunguje, jak by měl. Potřeboval by nový větrák. Gábina se však zdráhá dát synovi peníze v hotovosti rovnou a požaduje, aby si větrák koupil přes e-shop a na fakturu. Šimon si to vyloží tak, že mu máma už nedůvěřuje. Není se co divit, když jí ohledně Romana a Viktora tak dlouho lhal. Nicméně ten větrák musí mít nutně co nejdřív, a tak si peníze půjčí od Michala. Tím Gábinu docela naštve. Na něčem se snad domluvili?!

Milena Pumrová zatím zkouší přemluvit Radka, aby vzal Jirku na milost alespoň o Vánocích. Touží po rodinných svátcích, ale Mastňoch samozřejmě nechce ani slyšet o tom, že by měl s Hermanem zasednout k jednomu štědrovečernímu stolu. V žádném případě!

Šíma potřebuje větrák – hned! Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text