Drbárna ze ZOO: Albert a Fanda spolu stráví noc na hotelovém pokoji. Fanda je nadšený

Drbárna ze ZOO: Albert a Fanda spolu stráví noc na hotelovém pokoji. Fanda je nadšený
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ráno už tradičně začíná dezorientovaným Adamem a ustaranou Sid, která k němu chová už téměř mateřské city. Stále věří, že právě ona má kluka, co má nadpřirozené schopnosti, ale Adam už je trochu nahlodaný od kamarádky Aleny, která má na jeho šamanské vidění trochu střízlivější názor.

Konečně děj trochu osvěžuje Markéta, která je zábavnější, než když její úsudek kalily rozjitřené hormony. Markéta se pomalu dostává do administrativní práce v ZOO a je naprosto v šoku, kolik zbytečné práce v administrativě musí ZOO dělat pro starostu, přestože on nemá pravomoci něco takového požadovat. Markéta vůbec nechápe, že to dokonce Roklová a Brázda vědí, ale nechtějí vyvolávat se starostou v pozici zřizovatele žádné zbytečné hádky, a tak se mu snaží vyhovět. Bavor je tak velice okatě šikanuje, a to bude chtít mladá právnička změnit. Chce rázně starostovi ukázat, kde začínají a končí jeho práva.

Brázda se snaží Markétu varovat, že netuší, čeho je ten zákeřný tlouštík schopen, ale to mladou ženu nijak neznepokojuje. Na své straně má zákon a je rozhodnutá se za ZOO prát. Nakonec – přece právě proto si ji safari park najímá.

První návštěva u starosty začíná starostovými vtípky, které ovšem Markéta brzy smete ze stolu. Nastoupí na starostu tak, že se muž nestačí divit. Markéta je odhodlaná pečlivě připravit Brázdu pro účast na zasedání zastupitelstva, ale Bavor dorazí do ZOO a navrhuje smír. Ten Brázda přijímá, ale na rozdíl od Markéty je mu jasné, že je to ze strany starosty jen divadlo. Najde si tedy způsob, jak se ZOO pomstít. Když ho Markéta požádá, aby vrátil zaměstnaneckou kartu, na kterou nemá nárok a chodí na ni do ZOO zdarma celá jeho rodina, Bavor už určitě chápe, že má proti sobě silnou soupeřku.

Markéta
Markéta | Zdroj: FTV Prima

Albert stále přemýšlí nad tím, jak vyhrát sázku. Navrhne Kristýně služební cestu, kde by mohla získat řadu nových zkušeností. Zapomene se jí však zmínit, že tam bude také on. Jenže Kristýna má doma pořád babičku a na poslední chvíli se rozhodne, že nikam nepojede. Nechce, aby zaplacený pobyt v hotelu propadl, a tak místo sebe najde náhradu. Školit se pojede Fanda Kolman.

To vyvolá záchvat smíchu u Brázdy, který jako jediný věděl, že služební cesta je jen Albertova past na Kristýnu a že na noc je zamluvený jen jeden pokoj. Albert chce z výletu vycouvat, ale v tom má Brázda jasno. ZOO to stálo dost peněz, tak jet musí.

Franta je nakonec z pobytu doslova nadšený. S Albertem si užil hromadu legrace a Kristýně děkuje, že se tak dobře bavil. Nezapomene se zmínit, že omylem měli zamluvený jen jeden pokoj, ale to mu náladu nezkazilo. Kristýna se tak oklikou dozví, jak to vlastně s tou služební cestou bylo, ale Albert samozřejmě vše popírá, že nic neplánoval a pokoj byl omyl.

Vojta má stále větší problémy s Matějem, který je ve školce agresivní, a dokonce je na pár dnů vyloučen. Jeho špatná nálada se odráží i na vztahu k Izabele, která se nestačí divit, jak je najednou Vojta odtažitý. Jeden v druhém vyvolávají pocit, že spolu nechtějí mluvit. Vztah tak má svou první krizi.

Zdroj článku:
  • autorský text