Alice Hnátková z Ulice na erotické lince blbla hlavu mladším klukům

Alice Hnátková z Ulice na erotické lince blbla hlavu mladším klukům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatická motorkářka Alice se od žhavé erotické linky dopracovala až ke žhavému železu. Když se v Ulici objevila poprvé, dost možná jsme očekávali, že se tam dlouho neohřeje. Je ale trochu jako ten stěhovavý pták – vždy se nakonec vrátí.

Alice na lince

Alice Hnátková, kterou hraje mladá herečka Eva Hacurová (28), naskočila do rozjetého vlaku Ulice jako atraktivní a divoká zpěvačka a milovnice motorek. Po nocích přitom žila tak trochu jiným životem, když coby vášnivá Tamara těšila osamělé muže na erotické lince, aby si drobátko přivydělala. Osobní kouzlo jí rozhodně nelze upřít. Není divu, že se do ní rychle zakoukal – toho času zrovna nezadaný – Bedřich Liška.

Spojovala je koneckonců láska ke stejné muzice, k nadupaným strojům i k ručním pracím. Zatímco Bedřich je šikovný truhlář, Alice to umí s uměleckým kovářstvím. Než ale začala pracovat u uměleckého kováře a zakládat si vlastní podnikání, potřebovala splašit nějakou tu korunu. A tak přestože s prací na erotické lince skončila, později se k ní zase vrátila. Bedřichovi se s touto báječnou novinou nesvěřila a její tajemství naneštěstí odhalil Dan Turek, Bédův mladý kolega, který se do Alice tak trochu zamiloval.

S Alicí i v nemoci

Bylo samozřejmě jen otázkou času, než se Bedřich dozví pravdu. Když se tak stalo, následoval rozchod. Alice s prací na lince zase přestala – také proto, že jí tam neustále volal Dan. Ačkoli měl Béda pocit, že už jí nedokáže důvěřovat, stále na ni myslel. Kdykoli se náhodou setkali, bylo zjevné, že jeden druhému scházejí.

Později Bedřich vážně onemocněl a taková věc pochopitelně pozmění člověku priority. Alice se k němu vrací, přestože kvůli zdravotním komplikacím selhává Béda i jako muž. Pravá láska však dokáže překonat lecjakou překážku, dokonce i opakující se hádky a špatné nálady. Nebo snad ne? Poslední dobou se Bedřich a Alice hádají hlavně kvůli malé Ladě, Bedřichově dceři, kterou chce její matka odvézt až někam do Opavy. Alice věří, že by měl Béda za svou dceru víc bojovat a udržet si ji nablízku.

On ale vyčerpaný nemocí i životem o žádné marné souboje nestojí. Jak tohle dopadne?

Alice na koloběžce

Eva Hacurová toho s Alicí zřejmě moc společného nemá, alespoň co se týče záliby v motorkách a v práci na erotické lince. Říká, že o jízdu na motorce se několikrát pokoušela, ale ukázalo se, že z ní má příliš velký respekt. Už na umělecké škole si vypěstovala přehnaný strach o vlastní zdraví – koneckonců, zlomenina může herci pořádně zkomplikovat život.

Místo na motorce tedy Eva jezdí raději na koloběžce, která ji spolehlivě přepraví z bydliště v Podolí až k Mánesu. Co se týče erotických telefonátů, raději by šla dělat cokoli jiného než práci, která souvisí s něčím tak intimním, jako je sex. I když chápe, že jsou v lidském životě všelijaké situace, vždy se chce na sebe podívat do zrcadla s klidnou duší a vědět, že je slušný člověk.

 

Zdroje: