Simona Babčáková ve StarDance kvůli nemoci musela dotančit. Co na svůj předčasný odchod ze soutěže řekla?

Simona Babčáková ve StarDance kvůli nemoci musela dotančit. Co na svůj předčasný odchod ze soutěže řekla?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbená herečka Simona Babčáková se účastnila prvních dvou dílů milované taneční soutěže StarDance, ale poté se to pro ni trochu zkomplikovalo. Nejprve totiž musela zůstat v karanténě a na poslední večer se nemohla dostavit z důvodu nemoci. K velké lítosti všech fanoušků tedy musela být vyřazena.

Konec bez rozloučení

Na začátku čtvrtého tanečního večera nám moderátoři Marek Eben a Tereza Kostková, která se po týdenní pauze opět vrátila, sdělili, že Simona Babčáková se nemůže z důvodu nemoci dostavit a s Martinem Prágrem musí být kvůli jejich druhé absenci podle pravidel soutěže vyřazení.

“Licenční pravidla od BBC nám nedovolují, aby v soutěži pokračovali, jedná se totiž o jejich druhou absenci. S dalším párem se rozloučíme i na konci pořadu, vyřazování musí proběhnout standardně,” doplnila jejich slova ČT na svém Instagramu.

Kvůli karanténě pár netančil ani ve třetím díle, a tak bohužel StarDance museli opustit bez rozloučení. O své situaci během karantény herečka informovala své fanoušky na sociálních sítích, dokonce už ukázala i videa a fotky z tréninků a připravila si pro ně vtipnou Halloweenskou scénku, ve které vstávala rakve. Diváci dokonce aktivně posílali hlasy, ale bohužel to nebylo ničemu platné, protože Simonu nemoc skolila podruhé. V podobné situaci se ocitl i zpěvák Mirai Navrátil, který musel jedno kolo vynechat, ale po poctivém tréninku se na čtvrtý taneční večer mohl opět vrátit.

Jak se k situaci vyjádřila?

V tom je právě ten problém. Herečka se po svém posledním příspěvku z tréninku pár dní před čtvrtým večerem na svém Instagramu vůbec k ničemu nevyjádřila. Vypadá to jako by se po ní snad slehla zem. Samozřejmě je nemocná, a tak možná zatím nemá sílu ani náladu se k situaci nějak vyjadřovat. 

Možná i kvůli starostem ze strany diváků se však o jejich konci v soutěži zmínil alespoň její taneční partner Martin Prágr. “Popsal bych to takto... Je nám to líto, jak to celé dopadlo. Děkujeme vám všem za podporu, hezké zprávy, obrázky od dětí, poslané hlasy. Byla to jízda!!,” napsal na svém Instagramu pod jejich společnou fotku.

Simoně tedy v současné době pravděpodobně není nejlépe, přestože nikdo její nemoc blíže nespecifikoval. I tak si však můžete být jistí, že si ani zdaleka nezoufá, to by zkrátka nebyla ona. Už před tím, než ze soutěže byli vyřazeni si totiž s Martinem vymysleli záložní plán.

“Tak my už máme s Martinem náhradní plán. Secvičujeme hudební číslo, až vypadneme ze soutěže, abychom mohli zůstat spolu. A Miraie Navrátila bereme do party,“ prozradila herečka.

Máme se tedy na co těšit, oblíbené duo totiž ještě rozhodně nekončí.

 

Zdroje: