Jimmy Fallon se opět strefoval do Trumpa. Okomentoval jeho příjezd z nemocnice

Jimmy Fallon se opět strefoval do Trumpa. Okomentoval jeho příjezd z nemocnice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prezidentské volby se blíží, a tak se ani známý komik Jimmy Fallon opět nezdržel komentářů na politická témata. Jemné navážení se do Trumpových lidí i do prezidenta samotného předvedl ve své The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Fallon baví celou Ameriku

Již šest let se Jimmy Fallon pravidelně objevuje na stanici NBC, aby pobavil diváky scénkami, šarádami, hrami i rozhovory se svými hosty na téma aktuálního dění v Americe. Televizní show má dlouholetou tradici, kterou Jimmy převzal po slavném komiku Johnnym Carsonovi.

Fallon se tak pravidelně dostává na obrazovky národní televize, aby lidi společně s kapelou Roots a s uvaděčem Stevem Higginsem pobavil a informoval o aktuálním dění. Rozhodně se nebojí žádných výzev, a tak Fallona uvidíte, jak tancuje hip hop s Willem Smithem, zpívá a tančí s Christinou Aguilerou nebo hraje šarády s Bradleym Cooperem.

Občas se ale nevyhne ani politickým tématům.

Nahlas podpořil již Hillary

Fallon má volnou ruku, co se tvorby týče. Nemusí se tak bát postihu ani v případě, že se rozhodne pustit se do politických témat. Již během minulých prezidentských voleb jasně podporoval Hillary Clinton – a díl, ve kterém slavná politička přišla do jeho show po neúspěchu v boji o Bílý dům, vstoupil do dějin. V něm se totiž představilo několik osob, jak čtou své poděkování, včetně Miley Cyrus, která se neubránila slzám dojetí a zklamání po nástupu Trumpa do Oválné pracovny.

Pravidelně si střílí z Trumpa a jeho pracovníků

Současná nákaza americké hlavy státu nemohla zůstat bez odezvy. Okomentoval například prezidentův příjezd do Bílého domu po propuštění v nemocnici. Tam prezident vyšel vysoké schody po vnější straně budovy, místo aby šel interiérem. Poté si sundal roušku a vešel do místnosti plné lidí. Legraci si ale tropí i z Trumpových spolupracovníků.

Fallon zmínil, že podobný vchod do Bílého domu zatím Trump nikdy nepoužil a zřejmě tak chtěl dokázat svou supersílu.