Ulice: Báře se hroutí vztah za jejími zády. Zatímco se raduje ze svých úspěchů, Skyler jí krade Frantu

Ulice: Báře se hroutí vztah za jejími zády. Zatímco se raduje ze svých úspěchů, Skyler jí krade Frantu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára dostane skvělou pracovní nabídku, ale osobní život se jí bortí jako domeček z karet, aniž by o tom věděla. Skyler se ve 4382. dílu Frantovi přiznává, že ho miluje. Blanka má potřebu se dál plést do Adamova vztahu s Jarkou.

Adam je sice dospělý, ale přesto se o něj Blanka bojí jako o svého malého chlapečka. Má strach z toho, že se s Jarkou spálí a bude ho to bolet. Nemůže spát, protože jí to pořád vrtá hlavou. Dusno, které teď vládne v ordinaci, ji samozřejmě také mrzí, ale její největší starost patří Adamovi. Blanka se náhodou dozvídá, že Adam neudělal zkoušku, a to je voda na její mlýn. Přesně tohle čekala, že Adam hodí školu na druhou kolej a pro samou Jarku zapomene na všechny svoje plány a povinnosti. 

Adam s Jarkou chtějí být spolu
Zdroj: TV Nova | Adam s Jarkou chtějí být spolu.

Blanka se proto rozhodne si s Jarkou promluvit a zdůraznit jí, že Adam pro studium medicíny potřebuje klid, proto by bylo vhodné přesvědčit ho, aby se vrátil zpět k Luďkovi. Zavede řeč i na děti. Adam ještě rozhodně nemá věk na děti.

Jarky se rozhovor a Blančiny narážky velmi dotknou, tohle by od ní nečekala. To, že moc toužila po dítěti a bývalý manžel jí ho nechtěl dopřát, Blance svěřila proto, že jí věřila, a bylo to v úplně jiné situaci než ve spojitosti s Adamem. Přijde jí tedy minimálně nefér, že to na ni vytáhla, a myslí si, že chce z Adama udělat co nejdříve tátu. 

Anička se snaží přijít na to, proč se chce Skyler tak najednou sbalit a odjet. Stesk po Chrisovi je samozřejmý, ale s tím mohla Skyler počítat, když ho nechala vrátit se s babičkou a dědou do Amsterdamu. Skylér se o pravém důvodu nejprve nechce bavit, ale čím víc mlčí, tím víc si o ní Anička myslí, že je dětinská a pošetilá. A tak Skyler vybalí, co se mezi ní a Frantou stalo. Anička na Skyler chvíli jen mlčky hledí a není schopna slova. Když se z toho vzpamatuje, vyptává se Skyler, jak to teď oba vidí dál.

Skyler se do Franty znovu zamilovala
Zdroj: TV Nova | Skyler se do Franty znovu zamilovala

Anča by možná pro jednou nepotřebovala vědět všechno, co se kolem Skyler a Františka děje. Jenže se ptala a ptala, tak tady to má. Vědět o tom, že František žije s Bárou, kterou má také ráda, protože je to skvělá holka, ale prožívá intimní chvilky se Skyler, není úplně příjemné. Skyler se na ni teď upnula a bere ji jako svou vrbu.

Prozradí jí, že se s Frantou hádali, a ona byla tak naštvaná, že do něj strčila. Měla z toho však vlastně radost. Franta jí hádkou totiž dokázal, že mu není lhostejná, a tak se rozhodla zůstat. Anička je ze Skyler a z celé situace lehce zmatená. A stejně zmatený je i František. Jen Bára zatím žije ve sladké nevědomosti, a ještě Frantu podporuje v rozveselování Skyler. 

Zdroj článku:
  • Autorský text