Zákony vlka: Robertovi bude v 7. díle úzko. Z přehrady vyplave jeho temné tajemství

Zákony vlka: Robertovi bude v 7. díle úzko. Z přehrady vyplave jeho temné tajemství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V sedmé a předposlední epizodě detektivního seriálu Zákony vlka v bývalém trestanci Robertovi, jenž si hraje na policistu Wilka, pořádně hrkne. Blízká přehrada totiž vyplaví tělo utopeného muže. Jestli je to skutečný Wilk, Robert bude mít co vysvětlovat.

Karasův poskok se chce přes Sáru dostat k Robertovi

U Sáry (Linda Rybová) zazvoní Karasova pravá ruka a žádá informace o Robertovi Černém. Starostova spořádaná manželka nasadí nevinný výraz a předstírá, že vůbec netuší, kde by mohl být. Její dcera Klára však zveřejní video, na kterém je v pozadí jasně vidět právě Sára ve společnosti Roberta.

Karasův poskok Přibyl (Kryštof Rímský) toho využije a pošle zprávu Jiřímu Pokornému (Jan Vondráček), v níž ho upozorní, že jeho manželka se tajně schází s bývalým milencem. Sára zavolá Robertovi a domluví si s ním schůzku na zítra ve stájích. Bezprostředně poté se domů přiřítí starosta a strčí jí pod nos telefon s oním videem, aby z ní konečně vytáhl pravdu. Sára tedy přizná, že se s Černým opravdu znají. Kdysi spolu chodili, ale už je to strašně dávno. On patří do té části minulosti, na kterou by chtěla zapomenout a nikdy se k ní nevracet. Jiří jí ale odmítne věřit, protože mu až dosud pořád jenom lhala.

Ve chvíli, kdy je Sára ve stájích, se tam objeví vlk samotář, jenž je místním myslivcům trnem v oku. Naštěstí ale uteče. Hned po něm dorazí do stájí Robert. Sára mu řekne o nečekané návštěvě Přibyla a také o anonymním videu, které někdo – pravděpodobně Přibyl – poslal Jirkovi.

Manžel Sáře nevěří, že s Robertem už nic nemá.
Manžel Sáře nevěří, že s Robertem už nic nemá. | Zdroj: FTV Prima

Nad hladinu se vynoří utopenec, zřejmě skutečný Wilk

Aby toho nebylo málo, vynoří se z minulosti ještě jeden problém. Než se Robert Černý (Stanislav Majer) po propuštění z vězení objevil v Záhoří, nasedl do auta k nadporučíku Wilkovi, s nímž měl autonehodu. Vůz spadl do přehrady a zachránil se z něj pouze Robert, jenž si následně policistovu identitu přivlastnil. Teď je ale na tomtéž místě, kde se jejich nehoda stala, objeveno tělo utopence ve vysokém stádiu rozkladu.

Zkušená patoložka Hana Brožková (Kristýna Frejová) potvrdí, že jde o muže ve věku mezi čtyřiceti a padesáti lety. Louhoval se tam ale tak tři až čtyři měsíce, takže určit jeho totožnost nebude snadné. Robert se právem obává, že se jedná o skutečného nadporučíka a že tajemství bude brzy prozrazeno, jelikož policie během prohledávání přehrady vyloví Wilkovo auto. A tak se smyčka kolem Roberta pomalu utahuje…

Zdroj článku:
  • Autorský text