Drbárna ze ZOO: Filip je na roztrhání, Sylva a Marika se o něj chtějí prát

Drbárna ze ZOO: Filip je na roztrhání, Sylva a Marika se o něj chtějí prát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filip musí být mimořádně zdatným milencem. Sotva začal randit s Marikou, tak ta už plánuje svatbu a běhá za ním jako pejsek. A někdo dokonce přišel s drby, že vysadila antikoncepci a chtěla by s ním dítě. To vše s nelibostí sleduje žárlivá Sid.

Sid sice Filipa nechce, protože žije se Supermanem, který zachraňuje lidské životy, ale nevidí ráda, že má Filip milostný život. Zřejmě by byla nejraději, kdyby po ní tiše toužil a po jiných ženách se nedíval. Jenže Filip nechce být sám. Možná chce taky Sid ukázat, že o něco přichází, když s ním není.

Sid nechápe, proč si vybral právě Mariku, která už chodila s polovinou města. Jenže když se o tom před Filipem zmínila, ten se jí vysmál. Nakonec ji napadlo, že na to půjde oklikou a zmíní se Sylvě Machyánové, že Filip často mluví o jejích dětech a stýská se mu po nich. Je to přece kámoš a musí ho před Marikou zachránit.

Povzbuzená Machyánová tak zajde do baru, kde sedí u stolu Filip s Marikou, a začne s Filipem flirtovat. Ten na ni zírá jako vyoraná myš, ale Marice se vůbec nelíbí, že se Sylva chová až moc důvěrně. Nakonec se do sebe holky pustí a moc nechybí k tomu, aby došlo na pořádnou bitku. To by mělo Filipovi lichotit. Ten je však Sylvou zaskočený a dost nevybíravě jí vysvětluje, že rozhodně nechce vztah oživit a nestýská se mu. Má se smířit s tím, že si z ní někdo vystřelil. Filip má opravdu podivný vkus na partnerky.

Kdo by se ale mohl Sid divit, že se plete do života jiným lidem? Doma to nemá jednoduché. Superman Adam teď zase musel zachraňovat život Kodymovi. Jak to ti lidé z jeho okolí mohli až doteď přežít? Sid tak musí dohlížet na to, aby se její přítel dobře vyspal a byl v kondici na další záchrannou akci. A ještě mu dělá psychologa, protože jeho vize jsou matoucí.

A samozřejmě ani tentokrát Viky nezklamala  opět nedokázala dodržet smlouvu se zákazníkem, kterého jí zase přebral Kamil. Co epizoda, to jedna zpackaná příležitost. Možná by mladou matku mělo napadnout, že by si měla zkusit vydělávat peníze nějakým jiným způsobem. Podnikání jí zcela zřejmě nejde a je až s podivem, jak dokáže fungovat bez peněz. Možná si zpíváním v baru vydělá tolik, že mohla odmítnout tak finančně zajímavou nabídku, jakou je nazpívání písně k reklamě. Má přece své zásady a k něčemu takovému se nepropůjčí. Co na tom, že poslední zklamaný klient po ní chce vrátit peníze, které už dávno nemá.

Zatímco Brázda svůj vztah posunul a trochu nešikovně navrhl Monice, že by spolu mohli bydlet, Albert ve vztahu s Kristýnou nikam nepokročil. Nezafungoval ani jeho „geniální nápad“, že nechá od někoho Kristýnu šikanovat, přičemž on potom vystoupí v roli zachránce. To vypadá, že se Albert s rozumem vrátil na základní školu.

Nakonec sehnal Tauchena a vysvětlil mu, jak se má ke Kristýně chovat. Ten se do ní sice pustil, ale nepočítal s tím, že průvodkyně umí mnohem lépe argumentovat než on, a tak nakonec ze šikanování nic nebylo. Albertovi se alespoň podařilo pozvat Kristýnu na večeři.

Seriál se opět utápí v nudném ději, kdy jediným jasným poselstvím je bezradnost scenáristů vymyslet alespoň trochu zajímavý obsah. A to nudné, co vyplodí, nemá hlavu ani patu. Stačí vidět to, jak Tereza s Izabelou podnikají, popřípadě jak se Viky stará o své jediné dítě a Sofie (Adéla Hesová bude mít v červnu 8 let) s Benem (Jakub Barták měl v listopadu 9 let) tráví dny tím, že sedí v kuchyni a kreslí si.

Zdroj článku:
  • autorský text