Odpustí někdy Čeněk Anežce?

Odpustí někdy Čeněk Anežce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čeněk teď kolem Anežky chodí, jako kdyby byla prašivá. Má totiž pocit, že ho tahala za nos jen proto, aby se pomstila Štefanovi a Svatce. Zatímco Čeněk doufal ve vztah a líbání na chodbě, Anežka to cítila jinak a rozešla se s ním. Odpustí jí Čeněk někdy? 

Randění s Čendou Anežce moc nešlo 

Jednu dobu to v Ulici vypadalo na to, že bude Anežka Klímová chodit se Štefanem. Jenže zatímco Anežka byla do Štefana zamilovaná až po uši, on pokukoval po její nejlepší kamarádce Svatce. Nakonec Anežka skončila s Čeňkem. S ním nějakou dobu randila, ale skoro se nedostali ani k puse, natož k delšímu líbání. Rozešli se, což jí Čeněk doteď nemůže odpustit. Cítí se zrazený i zhrzený a má pocit, jakoby ho Anežka měla jen pro zábavu.

Přitom on byl tím, který se Anežky zastal v době, když ji zradila její nejlepší kamarádka Svatka. A opravdu tomu tak bylo. Vždyť právě díky Čendovi se Anežka cítila ve škole mnohem lépe. Problém byl v tom, že randění jí moc nešlo. S Čendou po svém boku se necítila ve své kůži. Na rozdíl od ostatních holek netoužila po tom, aby se s klukem líbala na chodbách ve škole a zamykala se s ním ve svém pokojíčku. 

Anežka Klímová se ve vztahu s Čendou nedostala ani k prvnímu líbání, a tak se zdá, že si na svého kluka, se kterým ucítí motýly v břiše, bude muset ještě nějakou dobu počkat. 

Čenda od vztahu s Anežkou čekal mnohem více 

Od vztahu s Anežkou čekal Čenda mnohem více. A to kvůli ní riskoval, když chtěl i přes zákaz na školní zahrádce vysadit nějaká semínka. Anežčin smysl pro humor se mu líbil. Jenže na rozdíl od ní, on chtěl od vztahu i fyzickou náklonnost.

Chtěl se s Anežkou líbat, a dokonce kvůli tomu podplácel jejího mladšího bratra Michala, aby jim vyklidil prostor. Jenže Anežka mu pokaždé ucukla a potom se s ním rozešla. Aktuálně nevraživost mezi ním a Anežkou trvá. V posledních dílech do jeho klubu přibyl další zhrzený mladý muž, a to Štefan. Tomu dala kopačky pro změnu Svatka. Vypadá to, že Čeněk Anežce jen tak neodpustí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text