Anežka Klímová z Ulice svou módou rodiče nezruinuje

Anežka Klímová z Ulice svou módou rodiče nezruinuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když dcery dospívají, obvykle se zvýší i jejich nároky na kapesné, a to kvůli oblečení. Chtějí se líbit a s módou udržet krok. To mimo jiné znamená více času stráveného v obchoďácích. Anežka Klímová to však má úplně jinak a její rodiče si mohou oddechnout.

Anežka Klímová je tak trochu jiné děvče

Sama sebe označila Anežka Klímová (herečka Karolína Lipowská) za „divnou“. Spoustě rodičů však bude připadat jako to nejbáječnější děvče. Sice si trošku vymýšlí s jídlem, nejí totiž maso. V domácnosti však dohlíží na to, aby se zbytečně neplýtvalo energií. Anežka je s ekologií úzce spjata, což se podepisuje i na jejím šatníku.

Diváci si mohli všimnout, že outfity Anežka moc neobměňuje a když už si chce něco nového koupit, zamíří do second-handu, kde si vybere svůj kousek z druhé ruky. Nabídkou nákupů neudržitelné módy v obchoďácích byste ji proto nezaujali. Na módu nehledí jen u sebe, nýbrž i u ostatních. Například u učitelky Magdy si všimla, že nosí kabelku z pravé zvířecí kůže. Tu jí tehdy koupil Mirek.

Magda se tehdy styděla za to, že byla takhle přistižena, protože ve stejnou dobu vedla ekologický kroužek. Ač nerada, musela uznat, že má Anežka pravdu.

Ale také Anežce se sem tam zasteskne po normálních holčičích činnostech. Když se zbláznila do spolužáka, kterého jí nakonec přebrala její nejlepší kamarádka Svatka, koupila si pár nových kousků. Dokonce se začala malovat, aby ho zaujala.

Anežka teď řeší dilema s Čeňkem

Anežka tedy z řady běžných studentů často vybočuje a už si na to zvykla. V případě Čeňka by však nejradši zapadla mezi normální holky, které se s kluky líbají po chodbách a v zavřených pokojíčcích. Avšak pokaždé, když se k ní Čeněk přiblížil, byla celá nesvá. Proto se rozhodla dát na radu své sestry Báry a vztah ukončila.

Čeněk se kvůli tomu k Anežce nechoval nejlépe, a tak nejspíš bude mít Anežka ve škole zase dusno.

Zdroj článku:
  • autorský text