Na lovu: Po letní pauze se pořad vrací s novými díly i Hvězdnými speciály

Na lovu: Po letní pauze se pořad vrací s novými díly i Hvězdnými speciály
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Během letních prázdnin měly některé z oblíbených pořadů TV Nova pauzu ve vysílání, ale na podzim se opět vrátí na obrazovky s novými díly. Platí to také pro vědomostní show Na lovu a její zvláštní variantu Hvězdný speciál. V té se setkáme mj. s hercem Jiřím Langmajerem nebo se zpěvákem Xindlem X.

Ondřej Sokol a pětice geniálních lovců v nové sérii

Vědomostní soutěž Na lovu si čeští diváci zamilovali nejen proto, že kombinuje rozsáhlé znalosti ze všech možných oborů s napínavými momenty a zábavnými situacemi, ale také díky Ondřeji Sokolovi, který ji moderuje a obohacuje osobitým humorem.

Tahákem je pochopitelně i pětice geniálních lovců v čele s obávaným Doktorem Vševědem (Jiří Martínek). Postavit se jemu nebo jeho neméně nadaným kolegům – Kalkulátorovi (Jakub Kvášovský), Kvízové dámě (Dagmar Jandová), Panu Lišákovi (Václav Slabyhoudek) a Belladonně (Viktorie Mertová) – si žádá skutečně pořádnou dávku odvahy. Ale na druhou stranu, ani pětice geniálních supermozků se nevyvaruje omylů a chyb, a tak není třeba házet rovnou flintu do žita.

Pokud jste si pořad Na lovu oblíbili, jistě vás potěší zpráva, že se po letních prázdninách vrátí s fungl novými díly. Čtvrtá série už odstartovala na Voyo, kde můžete v současnosti najít hned pět nových dílů. Další budou samozřejmě postupně přibývat. Na podzim ovládne Ondřej Sokol se skupinou kvízových mistrů také obvyklý podvečerní čas na TV Nova.

Kromě toho se dočkáte rovněž premiérových Hvězdných speciálů, ve kterých čtyři známé osobnosti utvoří tým a otestují si svůj všeobecný přehled v boji proti jednomu z lovců. Tentokrát se předvedou např. Zuzana Kajnarová, Jiří Langmajer, Oskar Hes, Xindl X nebo Petr Čtvrtníček.

Ondřej Sokol a Jiří Langmajer
Ondřej Sokol a Jiří Langmajer | Zdroj: TV Nova

O prázdninách si lovci chtěli zajet do Berlína

Ačkoli populární televizní show měla přes léto pauzu (vysílaly se pouze staré epizody), lovci si jeden od druhého příliš neodpočinuli. Spřátelili se natolik, že spolu běžně tráví volný čas, včetně toho prázdninového. Setkávají se u hospodských kvízů nebo vyrážejí na dovolenou, a to klidně i do zahraničí, na několik dní a s rodinami.

Tentokrát se měl jejich vytouženým cílem stát Berlín. Během výletů rozhodně nezahálejí, naopak je rádi tráví aktivně. Za vedoucího výpravy si neurčili nikoho jiného než Doktora Vševěda, který se ujímá role nadšeného průvodce a zásobí kolegy větším množstvím informací, než by vůbec mohli vstřebat. Jak během rozhovoru pro pořad TV Nova dodal Kalkulátor, všichni se také moc těší, až si projdou alespoň jednu ze dvou zoologických zahrad. Chybět ale nemohou ani památky a muzea. Potřebnou energii parta doplní ochutnávkou nějakého dobrého jídla. Musejí se koneckonců posilnit před dalším vědomostním kláním.

Soutěž Na lovu je velmi populární.
Soutěž Na lovu je velmi populární. | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku: