Jak dnes žije seriálový Frasier. Má 7 dětí a stále točí

Jak dnes žije seriálový Frasier. Má 7 dětí a stále točí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kelsey Grammer si mezi lety 1993 až 2004 zahrál jednoho z nejsledovanějších psychologů planety. Komediální seriál se dočkal na 263 epizod a sledovali jej diváci na celé planetě. Jak dnes žije jeho herecký představitel? Budete koukat na vitálního tatínka!

Oceňovaný seriál

O tom, že se jedná o skutečně kvalitní seriál a zábavu, nemůže být pochyb. Svědčí o tom nejen miliony diváků, co hltaly každou novou epizodu, která se v 11 sériích objevila, ale také ceny, co si show vysloužila. Několikrát byla tvorba oceňována při předávání Zlatých glóbů. Kelsey Grammer si v roce 2001 za seriál vysloužil Zlatý glóbus za nejlepší herecký výkon v komediálním počinu. Stejnou cenu si odnesl i v roce 1996 a o rok dříve. Jeho pojetí své postavy bylo vysoce ceněno.

Čtěte také: Sasha Mitchell: Jak dnes vypadá a žije herec, který svým „čéče“ bavil řadu let fanoušky seriálu Krok za krokem

Hraje ve filmech i seriálech

Dnes se seriálový Frasier ocitl již v důchodovém věku. Rodák z Panenských ostrovů letos oslavil už své 65. narozeniny. Rozhodně ale nepolevil a svůj život prožívá aktivně. Loni se objevil v několika televizních seriálech – například Stíny spravedlnosti, Arrow nebo třeba Simpsonovi, kde jedné z postav propůjčil svůj hlas. Loni si zahrál v celovečerním filmu Noční bouře a letos jsme jej mohli zaznamenat hned ve třech filmech. Andrew Lawrence jej obsadil do svého akčního počinu s názvem Money Plane.

Čtěte také: Nicka Slaughtera byste 30 let od natáčení Vražedného pobřeží nepoznali. Jak dnes žije?

Dětí jako smetí

Seriálový Frasier si stárnutí prostě a jednoduše nemůže dovolit. Proč? V pokročilém věku se totiž stal opět tatínkem. Před téměř deseti lety se po čtvrté oženil a ke svým pěti dětem z přechozích vztahů se přidali i dva benjamínci, kteří se narodili teprve před pár lety. Jednou z Grammerových dcer je i dnes 28letá Greer, někdejší královna krásy.

Čtěte také: Jak dnes vypadá David Hasselhoff z Pobřežní hlídky? Od začátku natáčení již uplynulo 30 let

Grammer se letos objevil i v seriálu Kouzelníci: Příběhy z Arkádie. Budeme se těšit, co dalšího natočí.

Mrkněte do galerie, jak se herec změnil.