Martin Zounar shodil špeky, bude jako doktor Švarc sympatičtější?

Martin Zounar shodil špeky, bude jako doktor Švarc sympatičtější?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ordinaci v růžové zahradě hraje jednu z nejotravnějších postav, jako doktora by ho chtěl určitě málokdo. Kromě odpudivého charakteru to ani se vzhledem není zrovna ideální. Chce to herec změnit a získat si větší popularitu, jako měl před lety, když byl mladý hezounek?

Martin Zounar patří k hercům, kteří jsou velice bezprostřední a rádi se dělí se svými fanoušky na sociálních sítích o své fotografie.

Bystrému oku tak nemohlo ujít, že na sobě 54letý populární herec zapracoval. I když to v jeho věku není úplně snadné, podařilo se mu shodit hezkých pár kilogramů, protože ho nadváha začala už omezovat v osobním životě.

Pokud dá dolů ještě pár kilo, seriáloví diváci se možná dočkají i toho, že doktor Švarc bude nakonec fešák.

Jako postava to se svým charakterem nemá jednoduché. V reálném životě je ovšem Martin Zounar úplně z jiného těsta a mladá přítelkyně je důkazem toho, že ještě rozhodně nepatří do starého železa. Možná i ona byla motivem k tomu, aby na sobě herec zapracoval. A výsledky jsou vidět!

Sám herec se zmínil, že i on trávil covidovou krizi zavřený doma s plnou lednicí, a tak když jeho váha dosáhla hranice 120 kg, byl to jasný podnět k tomu, že je čas změnit životní styl, protože už se začaly projevovat první zdravotní komplikace.

Jako syn lékařky dobře ví, co všechno nadbytečná kila s organismem dělají, a tak se s nadšením pustil do hubnutí.

Právě o něm se také rozpovídal v pořadu Blízká setkání s Terezou Kostkovou. Jako herec má hubnutí složitější, protože žije hodně nočním životem a večeře před půlnocí nejsou zrovna ideálem pro dietní plán. Našel si ale svůj způsob hubnutí, který zafungoval.

Základem je podle Martina počítat kalorie. Nevyhýbá se ani sladkému a rozhodně není hladový. Vyvrátil také mýtus, že sexem se hubne, což prý rozhodně nefunguje a mnohem účinnější je, když si každý den vezme své dva psy na delší procházku, kdy ujde 3–4 km.

S humorem zavzpomínal, jak mu při sprchování přes břicho tekla voda až před chodidla. Samozřejmě úplně zadarmo kila dolů nešla a začal i cvičit. Je ale přesvědčený, že když se jídlo dobře rozvrhne, hubnutí není tak těžké a jde to i člověku, který je požitkář, za kterého se považuje.

Během půl roku se naučil počítat kalorie a už mu to jde automaticky. Bez útrap dal dolů 18 kg. Přestože je v současnosti hodně zaneprázdněný a cvičit se dostane tak jednou týdně, kila se mu zpět nevrací a cítí se dobře. Dokonce si občas dá i oblíbenou kachničku.

Zdroj článku: