Jak dnes vypadá David Hasselhoff z Pobřežní hlídky? Od začátku natáčení již uplynulo 30 let

Jak dnes vypadá David Hasselhoff z Pobřežní hlídky? Od začátku natáčení již uplynulo 30 let
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krásný, mladý, opálený a především odvážný – tak si pamatujeme Mitche Buchannona z nejsledovanějšího seriálu všech dob! Byli jste i vy fandové Pobřežní hlídky? Víte, jak dnes vypadá a žije její hlavní herecký hrdina?

Kalifornské slunce

Každý, kdo se chtěl od roku 1989 až do roku 2001 odreagovat, měl jasný cíl! Seriál Pobřežní hlídka se totiž dočkal neuvěřitelných 11 sérií a celkem měl 241 epizod. To už je pořádná várka opálených mladých a odvážných těl! Plavčíci v prosluněné Kalifornii tak řešili nejen trable tonoucích, ale i jejich vlastní životy. Náročnou práci záchranáře, kdy se museli potkávat s tonoucími, s mořskými živočichy nebo s nepřízní počasí, pak kompenzovali pohodovými chvílemi. Kdo by si nepamatoval vysportované tělo Pamely Anderson a Davida Hasselhoffa!

Sexy herec v akci

Role namakaného plavčíka se statečným srdcem ale nebyla pro Davida to první, v čem se proslavil. Těsně před začátkem natáčení příběhů ze slunné Kalifornie totiž exceloval v jiném seriálu, kde mělo jednu z hlavních rolí legendární mluvící auto. Pamatujete si? Ano, byl to Knight Rider! Ale je pravda, že obzvláště dámy tohoto herce obdivovaly spíše v roli plavčíka. Víte, jak dnes žije?

Sedmdesátka? Žádný problém!

Těžko uvěřit, že tomuto krasavci bude za dva roky sedmdesát! Sice jeho tvář zdobí nejedna vráska, ale všechny mu dokonale sluší a hodí se k jeho zralému vzhledu. David se kromě herectví věnuje i dabingu a znát ho můžete i jako zpěváka. Jendu píseň, která je počeštěná jako „huga čaga“ jste možná i vy nemohli dostat z hlavy! Jedná se o jeho počin s názvem Hooked on a Feeling. Klip k této písni je skutečně epický!

Dnes se David dál věnuje herectví a dabingu, nedávno se po problémech s alkoholem ukázal opět jako zpěvák v německé a rakouské televizní show. Jak dnes vypadá? Mrkněte do naší fotogalerie!