Oslavte s herci ze ZOO nejromantičtější den v roce a setkejte se s nimi na rodinném festivalu

Oslavte s herci ze ZOO nejromantičtější den v roce a setkejte se s nimi na rodinném festivalu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Love Day a Prima Fest, to budou dvě letošní příležitosti k příjemnému setkání s vašimi oblíbenci ze seriálu ZOO. Pokud tedy zatím nevíte, co podniknout 1. května 2023 nebo ve dnech 14. až 15. července 2023, odpověď je zcela jasná. Zamiřte na některou z těchto populárních akcí.

Den zamilovaných ve společnosti seriálu ZOO

Letos budete moci už popáté navštívit Love day, speciální akci věnovanou ženám, které o sebe rády nechávají pečovat mezi rozkvetlými třešněmi. První máj není jenom časem lásky, ale také péče o tělo a mysl. Nechte se hýčkat profesionálními pracovníky, kteří vám poskytnou komplexní péči, a přiveďte s sebou celou svou rodinu.

V nabitém programu, jenž nabídne hudební vystoupení na dvou pódiích, se totiž nezapomíná na nikoho. Návštěvníci si tak budou moci poslechnout např. Xindla X, skupinu Holki, Olgu Lounovou nebo Vaška Noida Bártu. Zábavnou stránku věci ještě podpoří autogramiáda vašich oblíbených herců ze seriálu ZOO a setkání s dalšími známými tvářemi televize Prima. Co je na tom všem nejpříjemnější? Nejen líbání pod třešněmi, ale také bezplatný vstup. Tak nezapomeňte – 1. května 2023 v příjemném prostředí Grébovky!

Setkání s herci na největším rodinném festivalu

Jestli už máte na Prvního máje jiný program, nezoufejte, vaše šance na setkání s hereckými idoly ještě přijde. Za hrdiny ze seriálů ZOO a Dobré zprávy si můžete zajít také do zábavního parku na Vysočině, kde 14. a 15. července 2023 proběhne rodinný festival. Vedle autogramiády vás tu čekají vystoupení Tomáše Kluse a skupin Chinaski, Slza, Jelen a dalších. Děti budou skákat nadšením během vystoupení kapely Čiperkové, hudebnice Míši Růžičkové a skupiny Zlobidla s.r.o. Nehledě na to, že pestrý doprovodný program a spoustu legrace zažije celá rodina v místním zooparku, aquaparku, stylovém westernovém městečku nebo ve strašidelném zámku Draxmooru.

Dámy toužící po zasloužené troše hýčkání přitom nepřijdou zkrátka ani tady. V beauty a wellness zóně si dosytosti užijí blaženého pečování o pleť a moderního líčení. Relax zóna pak, jak název napovídá, nabídne možnost odpočinku a odreagování se. Jakmile se setmí, do akce nastoupí letní kino promítající filmové novinky.

Zdroj článku:
  • Autorský text