Dobré zprávy pro fanoušky seriálů: Tentokrát nahlédneme do zákulisí atraktivního prostředí televize a zapeklitých vztahů

Dobré zprávy pro fanoušky seriálů: Tentokrát nahlédneme do zákulisí atraktivního prostředí televize a zapeklitých vztahů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už 26. 10. večer na Primě začíná zajímavý seriálový příběh nesmělé vesnické dívky, která se dostane do naprosto neznámého prostředí velkoměsta, do redakce Dobrých zpráv, kde bude pracovat jako stážistka.

Tentokrát si Natálie zahraje sympatickou Báru

Hlavní hrdinkou je Bára Beránková, ve které určitě poznáte představitelku Míny ze seriálu ZOO, která popletla hlavu sympatickému barmanovi Markovi (Benoni), a nakonec mu nasadila parohy. Tentokrát však dostane herečka Natálie Halouzková mnohem větší prostor.

Báře se naprosto nečekaně naskytne příležitost využít nabídku na stáž do redakce Dobrých zpráv, což je pro ni splněným snem. Vše se seběhne během dvou dnů a nezkušené děvče balí kufry a odjíždí s plnou hlavou plánů do velkoměsta.

Bára nikdy nebyla studijní typ a střední školu udělala spíš zázrakem, ale ve svém životě má jednu velkou vášeň. Tou je psaní. Sotva se naučila psát, písmenka ji začala fascinovat. Psala si deníky, básničky, povídky a později i reportáže do školního časopisu. Dokonce se pokoušela vytvořit i romány.

Natálie Halouzková představuje nový seriál. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

S Bárou rozhodně nuda nebude

Bára však chce v životě zkusit úplně všechno a do všeho se pouští s nadšením a po hlavě. Než se prosadí jako vážená spisovatelka, rozhodne se s kamarádkou vést hospodu a výrobnu knedlíků. Práce má nad hlavu, ale stíhá i pravidelné vstupy do lokální televize podnikatele Petráska. Snaží se získat si také trvalou spolupráci s krajským deníkem.

Je veselá, hezká a nikdy neměla nouzi o kluky. Zatímco její kamarádky a bývalé spolužačky řeší vdavky a děti, ona má spíš zájem pořídit si pořádný diktafon a stativ. V novinářském světě má svůj idol. Tím je bývalý válečný zpravodaj Šimon Polanský (Jan Fanta). Když právě od tohoto muže, který je nyní slavný jako mužská polovina moderátorského dua Zlatíček, dostane pracovní nabídku do redakce, má pocit, že ji svět leží u nohou.

Mladá a ambiciózní dívka však brzy pochopí, že nic není zadarmo, a kromě úspěchu, který tak fantasticky zahřeje na duši, bude muset čelit závisti, intrikám a nespravedlnosti.

A přestože láska je to poslední, co by v tak drsném prostředí chtěla hledat, nakonec si možná láska najde ji.

Jak však diváci brzo zjistí, Bára nebude jediná, kdo bude mít zmatek v citech. V záři reflektorů se všichni kolem ní snaží být někým úplně jiným, ale děvče z vesnice nakonec přijde na to, kdo má pod množstvím drsných slupek přece jen citlivou duši.

David Prachař a Linda Rybová budou hrát seriálové rodiče Báry. Zdroj: Pavel Gwuď / Nextfoto

Linda Rybová a David Prachař v roli rodičů Báry

Velkým zpestřením seriálu bude dějová linka, která diváky postupně seznámí i s rodiči Báry. Maminku si zahraje oblíbená Linda Rybová jako Miluška Beránková. Rybová patří k nejoblíbenějším postavám seriálu Ulice a určitě si získá sympatie diváků. Nebude to mít úplně jednoduché se svým seriálovým manželem Jaroslavem, kterého si zahraje její skutečný životní partner David Prachař.

Jaroslav je trochu snílek. V obci je za blázna a lidé mu nemohou odpustit, že v restituci získal ty nejlepší polnosti v okolí. Jaroslav není obyčejný farmář a nechce hospodařit tak, jak je zvykem. Rozhodl se pro ekologické zemědělství a bio produkty a lidé si jen klepali na čelo. Jenže Jaroslav vytrval, z lidí si nic nedělal a úspěch se dostavil. Když své produkty začal úspěšně prodávat za několikanásobně vyšší ceny než jeho konkurence, závistivým sousedům spadla brada.

Miluška musí na svého manžela a Bářina staršího bratra Michala (Ondřej Rychlý) dohlížet a držet jejich bláznovství pod kontrolou. Právě ona je hlavou rodiny a zodpovídá za ekonomický provoz hospodářství. Už dávno se vzdala naděje, že by její práci převzala dcera Bára, pro kterou by práce v hospodářství byla moc všední.

Zdroje článku: