ZOO: Země se zachvěla aneb Anča svedla Adama. Konečně! Moc nechybělo a mohli ji u toho hlídat rodiče

ZOO: Země se zachvěla aneb Anča svedla Adama. Konečně! Moc nechybělo a mohli ji u toho hlídat rodiče
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Děj dostává konečně spád, protože druhá série se po dalších dvou epizodách uzavře. Jen Petr je stále naprosto nechápavý, ten se asi probudí až na samém závěru. Dokonce i Jitka už mu do očí řekla, že je do chůvy zamilovaný, jen si to nechce připustit.

Hodně zajímavé období zažívá Sid. Po osvobození ze sklepa se uchýlila k rodičům, ale když se chtěla vydat do práce, zjistila, že na to rodiče mají jiný názor a odmítají ji pustit z očí. Do práce chtěla hlavně kvůli Adamovi, ale otec byl nekompromisní. Nakonec svolil, ale vynutil si, že i s Alicí budou v práci Sid hlídat.

V zoologické zahradě se tak Sid marně snažila rodiče setřást. Navíc se s Adamem minula, a když dostal Fanda od otce klackem po hlavě, protože mu přišel podezřelý, Sid došlo, že bude muset něco vymyslet, jinak ji rodiče v práci udělají peklo.

Druhý den naštěstí babička Sidonie potřebovala Eduarda ve firmě kvůli obchodnímu jednání, tak měla Sid o jednoho hlídače méně. Konečně se jí podařilo dostat za Adamem a trošku si užít jeho blízkost. Na jeho pozornost čekala dost dlouho a teď, když je to na dobré cestě, tak má stále rodičovský dohled. Když ji Adam pozve do kina a ona souhlasí, jen tak mezi řečí prohodí, jestli mu nebude vadit, že vezme i matku. To Adama docela zaskočí, a když mu Sid řekne o problému, který s rodiči má, hned je mu jasné, že bude muset něco udělat, jinak z randění nic nebude.

Adam tak sežene svého známého psychologa, aby pomohl rodičům Sid vyrovnat se s traumatizujícím zážitkem, který na rozdíl od Sid prožívají. Alice to pochopí hned, ale s Eduardem to bude trochu komplikovanější.

Sid využije příležitost a řekne rodičům, že jde domů a Adam ji doprovodí. Zamilovaný pár má tak konečně klid a využije volný večer tím nejlepším způsobem.

Viky zažívá překvapení. Zjeví se u ní otec a má pro ni novinku. Tou je sestra, o které se jí otec zapomněl zmínit. A když se Viky vzpamatuje, zjistí, že má s Tez společného víc, než se zdá.

A možná to nebude jediné překvapení, které pro ni otec má.

Petr se dozvídá, že je jedním ze dvou kandidátů na soudce u evropského soudu. Je však přesvědčený o tom, že je na takový post moc mladý, a proto tomu moc velkou šanci nedává. Další překvapení ho čeká, když zaslechne doma něco, co ho (konečně) přivede k myšlence, že je Viky těhotná. Nemá však odvahu se Viky zeptat, a tak musí požádat Břéťu, aby to přes policejní autoritu zjistil on.

Jenže Petr neví, že je otcem a nejspíš bude předpokládat, že má Viky dítě s Markem nebo s někým, o kom neví. To ho nejspíš odradí od myšlenky, že by si mohl připustit, že má k chůvě nějaké city. Viky už se bude muset konečně vzpamatovat a říct mu pravdu. Moc času už na to nemá.

Možná už příště.

Zdroje článku: