Nové okamžiky v ZOO: Schyluje se k předání výkupného. Kromě Jardy nikdo netuší, že jeho kumpán chce Sid zabít

Nové okamžiky v ZOO: Schyluje se k předání výkupného. Kromě Jardy nikdo netuší, že jeho kumpán chce Sid zabít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když přišla po krátké karanténě Jitka, Viky opět vzdala snahu si s Petrem promluvit. Jitka je podle ní velice sympatická a k Petrovi se hodí. Když je spolu vidí, říká si, že jde o perfektní pár a ona nechce být ta, kdo jim jejich vztah pokazí.

Petra má rada, ale nechce jít „přes mrtvoly“. A on už také dospěl k názoru, že by Jitka mohla konečně z jeho mysli vyhnat vzpomínku na Alex, která se mu s krutou pravidelností vrací. Jitka tak dostává nabídku, aby se přistěhovala a děti si tak začaly zvykat, že bude součástí jejich života.

Něco se však stane a Jitka zpozorní. Na procházce, kdy jsou společně i s Viky a s dětmi, celou skupinku vyleká volně pobíhající pes. Petr instinktivně chrání Viky a děti, Jitka tak zůstane stranou. Pro všechny je to trochu trapná situace a chůva i Jitka jsou z toho zaskočené. Vypadá to však, že to všichni přejdou a Jitka zůstane na noc se soudcem.

Viky se běží se svým zážitkem svěřit Markovi a ten ji radí, aby si už konečně s Petrem udělala jasno. Ten ji však telefon nevezme, a navíc Jitce zalže, že to bylo pracovní. Jenže Jitka je už od situace se psem trochu zmatená, a tak udělá Petrovi revizi v telefonu a zjistí, že mu volala Viky. Ráno potom Petr elegantně dostane kopačky. Jitka to zdůvodní tím, že vztahu, který má s Viky nemůže konkurovat. Ale přizná si to už konečně Petr?

A rozjíždí se také předávání výkupného, které má být už co nevidět. Přes malé technické detaily nakonec Jarda peníze získá a na vypůjčeném mopedu si svou kořist v reklamní tašce ze zoologické zahrady veze do práce.

Není mu po chuti Sid zabít, a tak vymýšlí plán, jak svého kumpána obelstít. Složitý plán ovšem nevychází. Poté, co je předáno výkupné a Sid se neobjeví, vezme situaci do svých rukou Alice, která už chce mít svou holčičku doma. Spojí se s Adamem a jen tak mezi řečí se zmíní o tašce únosce.  

Adam, zdroj: FTV Prima

To Adama utvrdí v tom, že jde o někoho, koho má pod nosem, a tak začne trochu drsnější výslechy svých spolupracovníků. Stejný nápad má ostatně i Eliška, ovšem její způsob výslechu je opravdu zábavný.

Adam se samozřejmě dostane i k Jardovi a ten se tak vyděsí, že se přizná, a tak konečně Adam může vykonat svůj hrdinský skutek, na který jsme tak dlouho čekali.

Zdroje článku: