Diskuze

Zpátky do minulosti s Ulicí: Román Můj život s Králem sekretářky Zdeny Čisté vyšel i ve skutečnosti

Zpátky do minulosti s Ulicí: Román Můj život s Králem sekretářky Zdeny Čisté vyšel i ve skutečnosti
Na samém začátku seriálu Ulice stálo Království hraček, v němž společně vládli Václav a Marie Královi. Jejich manželství bylo většinou šťastné, ale neobešlo se bez karambolů. Marie podvedla Václava se svým lékařem. Václav byl zase idolem zamilované Zdeny, která o něm napsala knihu.
Zpět na celý článek

Na samém začátku seriálu Ulice stálo Království hraček, v němž společně vládli Václav a Marie Královi. Jejich manželství bylo většinou šťastné, ale neobešlo se bez karambolů. Marie podvedla Václava se svým lékařem. Václav byl zase idolem zamilované Zdeny, která o něm napsala knihu.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kdo mi jde po krku: Nový film z divočiny nejen s Angelinou Jolie
26.04.2021

Kdo mi jde po krku: Nový film z divočiny nejen s Angelinou Jolie

13.května by měla být v kinech a o den později na HBO Max premiéra nového amerického thrilleru v režii Taylora Sheridana podle knižního bestselleru...

Láska nebeská: jak vypadají herci po 17 letech?
16.05.2021

Láska nebeská: jak vypadají herci po 17 letech?

Vánoční klasika, kterou si žádné svátky nenechá mnoho diváků ujít. Jak dnes žije mladík Sam, jeho otčím Daniel nebo jeho láska Joanna? A jak se...

Končící seriál Ordinace v růžové zahradě 2 bude mít o starost navíc
07.03.2021

Končící seriál Ordinace v růžové zahradě 2 bude mít o starost navíc

Slibovaných dramatických scénářů v závěrečných dílech Ordinaci v růžové zahradě 2 se diváci dočkají již v příštím pokračování. Tým kamenické...

Představitel Grinche Josh Ryan Evans se proslavil díky vlastnímu postižení
26.02.2021

Představitel Grinche Josh Ryan Evans se proslavil díky vlastnímu postižení

Joshův úspěch na televizních obrazovkách byl vykoupen dosti krutou daní. Nejenže mu nebyl dopřán zdravý, ale ani příliš dlouhý život. Seznamte se s...

Sandokanova láska Perla z Labuanu ostříhala dlouhou hřívu a změnila se k nepoznání. Budete koukat, v jakém oboru dnes vyniká
15.02.2021

Sandokanova láska Perla z Labuanu ostříhala dlouhou hřívu a změnila se k nepoznání. Budete koukat, v jakém oboru dnes vyniká

Ve své době to byl hit mezi televizními seriály. Sandokan vznikl v roce 1976 a u nás byl vysílaný v 80. letech. Přikoval k televizním obrazovkám,...

Co jste netušili o vzniku Ledového království
03.01.2021

Co jste netušili o vzniku Ledového království

Nebudeme daleko od pravdy, pokud nazveme Frozen nejoblíbenější pohádkou současné mládeže. Pojďme si přiblížit, co stálo za vznikem všudypřítomné...

Zjizvená tvář: Film slaví 37 let od své premiéry a studio Universal připravuje remake
02.01.2021

Zjizvená tvář: Film slaví 37 let od své premiéry a studio Universal připravuje remake

Film byl jednou z posledních gangsterek natočených ve starém stylu, kde se pořád střílí a tečou potoky krve. Pod režijním vedením Briana De Palmy...

Lavi se na jaře 2022 přiřítí do českých kin
25.04.2021

Lavi se na jaře 2022 přiřítí do českých kin

Kauzy v českém fotbale a tvůrci komedií, to je do-ko-nalá symbióza! Už na jaře příštího roku se můžeme těšit na nový Vyšehrad, tentokrát v...

Kyslík: Čerstvá novinka na Netflixu z francouzské produkce
16.05.2021

Kyslík: Čerstvá novinka na Netflixu z francouzské produkce

Trochu klaustrofobický sci-fi thriller zaujme hereckým výkonem Mélanie Laurent, která si pro sebe zabrala prakticky celý film. Původně plánované...

Nejdrsnější věznice světa: Na návštěvě v zemi Papua–Nová Guinea, kde žijí čarodějnice a kanibalové
05.05.2021

Nejdrsnější věznice světa: Na návštěvě v zemi Papua–Nová Guinea, kde žijí čarodějnice a kanibalové

Tentokrát se Raphael vydal se štábem do exotické země, která sousedí s Indonésií a přes Torresův průliv s Austrálií. Sedmimilionová země je stále...

Diskutujte

Nejnovější diskutované