Dnes v Ulici: Prokop načapá Erika s placatkou v ruce a Eva oslaví zdárně dokončenou autoškolu

Dnes v Ulici: Prokop načapá Erika s placatkou v ruce a Eva oslaví zdárně dokončenou autoškolu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa Čechová dnes ztratí půdu pod nohama. Její syn je načapán s placatkou v ruce. Bohužel už v ní není voda, jak na chodbách bývalo vtípkem, ale alkohol. To Eva si alkohol klidně dá. Zdárně dokončila autoškolu a je tedy co slavit.

Eva dusí Frantu ohledně doplňků stravy

Evin prodej doplňků už jde divákům krkem. U Knoblochů se nemluví o ničem jiném. Respektive na přetřes přichází ještě autoškola, kterou Eva zdárně dokončila. Místo toho, aby byla na své okolí milejší, má Eva pocit, že pro ni ostatní budou makat. Už si takhle zotročila Lucku z krámku. Ani Frantu do Amsterdamu nevyslala s prázdnou. Nabalila mu spoustu doplňků s nadějí, že si je tam všichi rozeberou. Jo,  zrovna o její doplňky mají Skyleřiny rodiče zájem! Jaké překvapení pro ni je skutečnost, že Franta prodal jen jednu krabičku. Franta jí může horem dolem vysvětlovat, že v Holandsku žijí jinak než u nás – zdravěji. Na to Eva ale neslyší. Kurz prodeje, na kterém byla, posílil její sebevědomí a jen tak se odbýt nenechá. Jaký pocit ze sebe asi může mít, když se všem takhle vnucuje? Ale je to Eva, ta na ostatní příliš nehledí. Vidí jen samu sebe! Na svou minulost v kriminále, kdy přišla o dětství své dcery, už také nejspíš zapomněla. Je jen otázkou času, kdy Milošovi rupnou nervy. Že by se opět stal tím, kým býval na úplném začátku svého působení v Ulici? 

Prokop nevěří svým očím, když zjistí, že Erik ve škole normálně chlastá

Tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Partička kolem Koldy má na průšvih zaděláno. Ukázalo se, že vtípek s placatkami není zas tak nevinný, jak se na první pohled jevil. Prokop se o tom přesvědčuje na vlastní chuťové buňky. V Erikově placatce není voda, nýbrž whisky. Ten kluk normálně pije ve škole a ostatní tomu přihlíží. Koldy měl dnes extrémně velké štěstí, když alkohol odmítl. Může děkovat svému otci, který mu doma dělá dusno. To za Erika vše vyřeší máma. Ostatně pod tíhou svého černého svědomí chce i tuhle jeho kauzu zamést pod koberec. To jí však neprojde. Ještě aby jo!

Soňa se od Erika dozví, jak moc selhala

Soňa se tváří jako ta nejspravedlivější z nejspravedlivějších. Ve skutečnosti však měří dvojím metrem, jak se Irena i Prokop dneska přesvědčí. Prokopa by nejradši přetrhla, že s placatkou nešel rovnou za ní. Aby to bylo o dost napínavější, poslali ho scénáristé napřed do kabinetu, kde sedí Magda, Otík i Eddie. Soňa pak už jen horko těžko Irenu přesvědčí, aby pro jejího syna udělala výjimku. Od Erika se pak navíc dozví, jak hroznou matkou pro něj je. Erik nehodlá pokračovat ve studiu a prakticky jen čeká na to, až dokončí základku a od svých rodičů vypadne. Kde udělala Soňa při výchově chybu? No jestli při ní byla tak urputná, jako je teď, ani se nedivíme, že takhle dopadla.

Zdroj článku:
  • Autorský text