Love Island: Vybere si Radek klidnější Sáru, nebo veselou Denisu?

Love Island: Vybere si Radek klidnější Sáru, nebo veselou Denisu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stejně jako Lia, i Radek dostal šanci strávit nějaký čas s vybranou dívkou sám, mimo vilu. A aby si dobře vybral, produkce mu umožnila hned dvě schůzky. Zvláštní je, že přestože má Natálie pocit, že Radek na ni může oči nechat, nakonec ona na rande nešla.

Po návratu do vily se život vrací do běžného režimu, tedy obyvatelé vily se poflakují a řeší, kdo se málo přivítal anebo kdo má jaké pocity.

Naty po návratu do vily a ke Štefanovi jen září. Vypadá to, že je opravdu zamilovaná, ale ani ona se ještě moc dobře ve svých citech nevyzná. I kluci jsou rádi, že mají své partnerky zase pěkně v posteli. Ale díky přítomnosti Radka je mezi nimi trochu napětí. Co nevidět by jeden z nich mohl jít domů, a to si nechtějí připustit.

Tina se svěřila, že je z Jacoba trochu zmatená, protože ji pořád říká, jak mu chyběla její vůně a tulení, ale nikdy se nezmínil, že by mu chyběla jejich společná konverzace. Má tak pocit, že ho zajímá jen její tělo!

Scéna z koupelny zachytila hovor Davida a Natálie. David huhlal, že se mu nelíbí, jak se Natálie na Radka dívá, ale celá scéna působila až kýčovitě a spíš to vypadalo, že chtěli být ve vysílání.

David to ale umí rozjet, když si dá pár drinků

David a Hanka, zdroj: TV Nova

Radek dostal zprávu a chystá se na rande. Kupodivu si nevybral Natálii, po které má údajně pořád koukat a vybral si Sáru. Zdůraznil, že svůj výběr udělal pouze na základě sympatií, které cítí a nemá nic společného se vztahy, které si utváří s mužskou polovinou osazenstva. Opakovaně ostatní obyvatelé vily naráží na to, že Sára a Zbyněk mají problémy v komunikaci a ani jeden z nich se tomu druhému neumí otevřít.

A někdy to vypadá, že chlapci si vystačí sami

mužské osazenstvo z vily, zdroj: TV Nova

Pokud je Radek dobrý pozorovatel, tak si toho všiml a došlo mu, že by mohl mít u Sáry šanci. A šel na to dobře, protože ji na rande nezasypal hned otázkami o Zbyňkovi, ale ptal se na rodinu, přátele a podobné věci. Vlastně to vypadalo, že se na krátkém rande o Sáře dozvěděl víc, než o ní ví Zbyněk za několik dnů. Sára vypadala, že ji Radek není protivný.

Mezitím ji Zbyněk ve vile stačil zkritizovat, že se patřičně okázale nerozloučila, když odcházela a po návratu se mu hned nevrhla kolem krku, aby ho ujistila, že se to s Radkem nedalo vydržet a celou dobu myslela jen na něj. Zbyněk také z nějakého neznámého důvodu usoudil, že je ve vile nuda, tak sehrál na balkoně představení, že se rozhodl v soutěži skončit. Dojal u toho sám sebe a všichni mu na to skočili. Tedy kromě Davida! Ten samozřejmě vše prokoukl. Je ale otázkou, jestli je dobré ostatním ukazovat, jak přesvědčivě dokáže Zbyněk něco zahrát.

Kryštof si viditelně oddechl, když si Radek vybral Sáru. Věděl, že je ve hře i Denisa a těžce nesl jen pomyšlení, že by ji pustil z dohledu. Jenže klidný nebyl dlouho. Další zpráva osazenstvu vily oznámila, že se Radek zmínil, že by si vyšel na rande i s Denisou. Ta sice Kryštofa ujistila, že to nic neznamená, ale jak se ve zpovědnici svěřila, na rande se docela těšila.

Může se hodit:

Diváci se na svá srdíčka mohou těšit na Voyo i o víkendu. V sobotu večer na plánovaný „recap“ a v neděli 2. října na standardní díl. Ve vysílání Nova Fun vždy o den později.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek