Páteční Ulice: Pivař Miloš degustuje vína a Karla si uvědomuje marnost své snahy. Kryštof už má Moniku

Páteční Ulice: Pivař Miloš degustuje vína a Karla si uvědomuje marnost své snahy. Kryštof už má Moniku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš vytáhne Františka do krámku, aby ho seznámil s atraktivní Lucií. Mladíka ale jen ztrapní, navíc si pohněvá manželku. Věra organizuje Moničinu přednášku s výstavou fotek, zatímco Karla se teprve dozvídá, že Monika znovu vstoupila do Kryštofova života i srdce. Radek s Milenou se nadále hádají.

Miloš ztrapní Františka a rozzuří Evu

Ve snaze vydělat rychlé a snadné peníze začne Eva uvažovat o práci bokem. Prodej potravinových doplňků ji láká čím dál víc, přestože ji Miloš od nápadu zrazuje. Ten mimochodem vezme Františka do krámku pod záminkou koupě dobrého vína pro manželku, ale nevinná ochutnávka se zvrtne v trapas, když si Miloš zahraje na dohazovače.

Miloš vychvaluje a ztrapňuje Frantu.
Miloš vychvaluje a ztrapňuje Frantu. | Zdroj: TV Nova

Vychválí Františka před nezadanou Lucií, aby je dal dohromady. Při té příležitosti si slečnu důkladně prohlídne a doma poreferuje Evě o tom, jak je krásná, mladá a rázná. Eva se pochopitelně naštve, že Miloš zase očumoval nějakou ženskou a maskuje to nákupem vína pro ni. Hodí mu na krk žehlení, vyrazí do hospody a sejde se s Aničkou, jíž si postěžuje na nedostatek volného času. S tím je teď ale konec! Když si Miloš může dělat, co chce, proč by nemohla ona?

Věra chce Monice uspořádat přednášku v Coolně

Věrka si vezme do hlavy, že Moničiny fotky z Afriky zasluhují pozornost, a usmyslí si pro ni uspořádat přednášku s promítáním v komorní atmosféře domácké Coolny. Tony nadhodí, že by bylo lepší počkat s tím až po listopadové rekonstrukci podniku. Věrku překvapí, že se chce do něčeho takového pouštět teď, když s Dominikou čekají druhé dítě. Tony ale trvá na tom, že je třeba vnést do zastaralého baru svěží vítr.

Věrce se nechce čekat do listopadu, respektive do prosince, protože tou dobou už by tady Monika nemusela být. Nikdo zatím neví, kdy se rozhodne odjet zpátky do Afriky. Domluví tedy s Tonym termín na příští páteční večer. Zajde k Monice, aby jí přinesla roládu a prohlédla si další povedené fotky, ze kterých hodlá vybrat nejlepší adepty pro výstavu. Ve dveřích se ovšem potká s ohromeným Kryštofem. Ten už teď mámě asi jen těžko namluví, že mezi ním a Monikou nic není.

Konec nadějím: Karla se doslechne o Monice

Karla uvidí Kryštofa vycházet z domu pana Peška. Když se od Věrky později dozví, že tam bydlí jeho bývalá přítelkyně Monika, má rázem jasno. Za kým jiným by tam asi chodil? Určitě to dali dohromady. Karlina snaha využít oslavy Kryštofova svátku k opětovnému sblížení s manželem se najednou jeví směšná a zbytečná. Kryštof během ní stejně celou dobu kouká do telefonu a spokojeně se uculuje. Je zřejmé, s kým si píše. Nezbývá než dotáhnout rozvod do konce a smířit se s definitivní prohrou.

Milena je zpět. S Radkem si vjedou do vlasů

Milena se vrátí z dovolené se spoustou fotek a s dárečky pro své nejbližší. Rodina se sejde u Gábiny v bytě, kde Milena předá dceři šátek, Jirkovi opasek a Radkovi mletý fenykl. K čemu by mu ale proboha byl? Mezi Radkem a Milenou to opět pořádně křísne. On je totiž přesvědčený, že si v Egyptě nabrnkla nějakého šamstra, a ona se zase urazí kvůli tomu, že ji po návratu dostatečně nepřivítal a ani jí nepomohl s kufrem. Tihle dva Gábině asi ještě přidělají hodně vrásek.

Když byla Milena v Egyptě, Radek příšerně žárlil.
Když byla Milena v Egyptě, Radek příšerně žárlil. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text