Gábině z Ulice přidělají vrásky hádaví rodiče i neposlušný průšvihář Šimon

Gábině z Ulice přidělají vrásky hádaví rodiče i neposlušný průšvihář Šimon
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po prázdninové pauze ve vysílání se v Ulici opět shledáme také s Gábinou Pumrovou a její rodinou. Všichni mají za sebou poměrně náročné období, ale zdá se, že na podzim to nebude o moc lepší. Unavená máma totiž musí ukočírovat nadrženého puberťáka Šímu, podrážděného Hynka i Radka s Milenou.

Gábina už zase dře od nevidím do nevidím

Devatenáctá sezóna Ulice začne pro Gábinu (Aneta Krejčíková) poměrně hekticky. Zatímco jiní si ještě užívají slunné prázdniny, ona je plně pohroužená do práce v salonu. Jirka Herman (Jan Holík) by ji rád vzal na dovolenou, aby si konečně odpočinula. Gábina však nemá na takové věci ani pomyšlení.

Ne že by si kvůli tomu nedopřáli žádný společně strávený čas, naopak využívají každou volnou chvilku. Jirka ji učí hrát na kytaru, a když se naskytne možnost, jdou si zaběhat. Znovu také otevřou téma společného bydlení a obnovení spolupráce s německou návrhářkou Sabine, aby Gábina mohla našetřit nějaké peníze a zvýšit plat Veronice (Hana Holišová) i ostatním švadlenám.

Zamilovaný Šimon přitahuje maléry na každém kroku

Zkrátka, problémů s módním salonem není málo, ale Gábině teď navíc ještě přibudou starosti s pubertálním synem. Šimon (Jakub Krause) se vrací z prázdnin po uši zamilovaný do Valerie (Jindřiška Koryntová), se kterou začal randit, a tak se opět všechno bude točit kolem jeho splašených hormonů a kolísavých nálad.

Valerie vztah se Šímou před rodiči tají, ale záhy se vše provalí a zamilovaná dvojice bude muset o svou lásku zabojovat.

Mladík měl vždycky talent dostávat se do průšvihů. V poslední době to vypadalo, že se v tomhle směru zklidnil, ale evidentně šlo jen o milosrdný klid před bouří. Zničehonic ho domů přivede policie, načež si zavaří ještě víc, když jej Hynek (Roman Vojtek) nachytá právě s Valerií. Trapas jako hrom je na světě a mezi tátou a synem to zase jednou křísne. Jako obvykle si pak naštvaný Hynek vybije zlost na Gábině, přičemž Jirka mezi nimi zafunguje jako nárazník. Jak se tyhle věčné hádky kvůli Šimonovi podepíšou na vzájemných vztazích?

Radek a Milena se hašteří čím dál častěji

Další věcí, která Gábině na klidu rozhodně nepřidává, jsou nekonečné žabomyší války mezi jejími rodiči, Radkem Mastným (Pavel Novotný) a Milenou Pumrovou (Alena Štréblová). Ty totiž pomalu nabírají na intenzitě, ačkoli na nezaujaté okolí by mohly působit i úsměvně.

Tihle dva se neustále škorpí.
Tihle dva se neustále škorpí. | Zdroj: TV Nova

Milena chce Radka přimět k poslušnosti a je ochotná kvůli tomu zapojit do akce své ženské zbraně. Docílí toho, že na ni Mastňoch začne žárlit. Jak celou situaci okoření přihlížející Petr Kaštan (Antonín Procházka) a na čí stranu se přikloní Radkův bývalý spoluvězeň Slávek (Josef Vrána), který pracuje v jejich nedávno založené společnosti?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova