Vánoce v ZOO: Tez a Izy si moc na rodinnou idylku nepotrpí. Co na sebe prozradily Lucie a Bára?

Vánoce v ZOO: Tez a Izy si moc na rodinnou idylku nepotrpí. Co na sebe prozradily Lucie a Bára?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvojčata patří v současnosti k nejoblíbenějším postavám seriálu ZOO a také se na ně moc pěkně dívá. Jak je vidět z fotografie, holky mají rády třpytivou atmosféru a moc jim to sluší. Na rozdíl od Tez a Izy jsou pro ně Vánoce hlavně o rodinné pospolitosti.

Jak dvojčata svorně přiznala, během svátků se nejraději povalují doma, vychutnávají si vanilkové rohlíčky, balí dárky, škádlí se při svíčkách se skořicovou vůní, koukají na pohádky a těší se na štědrovečerní večeři, kterou jim pravidelně chystá babička. A to rovnou ve třech variantách, kdy kromě kapra je na stole i řízek a klobása.

Nezapomenutelný vánoční dárek?

Lucie: Žádný specifický dárek mě nenapadá, všechny dárky mi udělaly radost. Vlastně si vzpomínám na jeden, kdy jsme se ségrou dostaly štěňátko Endika, které nechalo pod stromečkem opravdu nezapomenutelný, smradlavý dáreček.

Barbora: Věřím, že čím je člověk starší, tím víc mu dochází, že opravdovým dárkem je čas strávený s rodinou a blízkými... Playstation byl ale taky super.

Vánoční zastaveníčko se seriálovou mrchou Markétou

Michaela Petřeková sice potvoru hraje hodně věrohodně, sama je ale úplně jiná a během Vánoc si užívá pohádky. Jak uvedla, tak jsou pro ni svátky důležité i z pohledu jídla, kterému věnuje velkou pozornost. Vánoce jsou pro ni hlavně o klidu a pohodě. Ráda je tráví v Rožnově pod Radhoštěm s mámou, se kterou si pochutnává na vegetariánské stravě. Šupiny tedy asi v peněžence nenosí.

Michaela Petřeková a Filip Kaňkovský, zdroj: FTV Prima

Nezapomenutelný vánoční dárek?

Jsem hodně na praktické dárky, různé serepetičky nekupuji. Se sestrou si dáváme maličkosti. Víme, že nic nepotřebujeme, a raději si zajdeme na jídlo. Nejlepší dárek je pro mě tak poukaz do restaurace, na masáž, ale nepohrdnu ani ponožkami. Ty se nikdy neztratí.

Vánoce u Sid a Adama

A určitě všichni chtějí vědět, co znamenají nejkrásnější svátky v roce pro nejzamilovanější seriálový pár. Michaele Pecháčkové koledy a vánoční atmosféra v ulicích připomene, že ještě nemá dárky. Svátky tráví s celou rodinou a užívá si to s hromadou cukroví.

To „Haďák“ klame tělem, a přestože je Šimon Bilina kus chlapa, je také pěkně romantický. A Vánoce má prý celý rok, protože klid, něžnosti a vše krásné má v životě pořád. Zatímco se všichni přejídají, on využívá Vánoce ke sportu a prohání se na běžkách s otcem po horách.

Nezapomenutelný vánoční dárek?

Michaela: Když jsem dostala v deseti letech vysněnou panenku. Moje první nahrávání ve studiu, to byl pro mě velký zážitek. Jinak s postupem času mi spíš dělá radost, když můžu dát dárek já někomu druhému a vidím jeho upřímnou radost.

Šimon: Moje babička bydlí u silnice, kde je docela hluk, a tak jsem jí jedny Vánoce dal speciální dárek. Koupil jsem plátno a na něj vyskládal asi pětadvacet různých možností, jak si může zacpat uši. Bylo to od těch nejmenších špuntů do uší až po ta obrovská Otíkovská sluchátka. Smáli se všichni kromě babičky.

Michaela Pecháčková a Šimon Bilina, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek