Co přinesl tento týden v Ulici? Slzavý rozchod i svatbu mezi autobusy

Co přinesl tento týden v Ulici? Slzavý rozchod i svatbu mezi autobusy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco z Magdiny svatby zřejmě sešlo, Věrčina se naopak povedla – pokud nepočítáme, že si při ní Bruno a Jakub dali do zubů. Miloš a Vítek se pustili do plánování stavební firmy. Jejich tajnůstkářství přivodilo Ivě spoustu vrásek. Vanda si pochvalovala vztah s Luďkem, ale Marie její iluze rozbila.

Rozchod Magdy a Mirka

Magda se už dlouho obávala, že by její snoubenec mohl zjistit, proč mu Prokop odmítá jít za svědka. Tenhle týden tajemství konečně vyplulo na povrch, když si Mirek zpoza dveří vyslechl výživnou hádku. Dozvěděl se, že Magda vyjela po Prokopovi a uvažovala o zrušení svatby. Veškeré pokusy o vysvětlení a prolité slzy pak byly zbytečné, Mirek se zkrátka sebral a odešel z bytu. Aby ne, když ho Magda tak dlouho vodila za nos. Znamená to definitivní konec?

Rvačka na svatbě Marečkových

Zatímco s jednou svatbou to vypadá bledě, jiná svatba se tento týden úspěšně odehrála. Luboš a Věrka si řekli své ano v krásně vyzdobeném muzeu autobusů, kde proběhla i hostina. Svatebčané se skvěle bavili až do chvíle, kdy nevěsta záhadně zmizela. Během pátrání po ní se Jakub odtrhl od skupiny a zatáhl Karlu mezi autobusy, protože po ní zahořel neodbytnou touhou.

Naneštěstí to celé viděl Bruno. A protože měl už hodně vypito, neudržel se a vrazil Jakubovi pěstí. Strhla se potyčka, které si samotní novomanželé ani nevšimli, ale v ostatních zřejmě vyvolá ještě řadu otázek.

Nová firma Miloše a Vítka

Miloš Knobloch a Vítek Klíma dostali nápad na společnou stavební firmu, o němž zatím ale nikomu neřekli. Spiklenecky si dohadovali nejrůznější podrobnosti, což si Iva mylně vyložila jako šťavnaté řečičky o ženských. Iva dostala strach, že Miloš ve Vítkovi vzbudí zájem o jiné ženy, a chtěla si manžela pojistit romantickým večerem. Přivítala ho v prádélku a s koupelnou plnou svíček, ale nečekala, že s Vítkem dorazí i Miloš.

V panice koupelnu zamkla, a když si chtěl Miloš odskočit na malou, působilo to samozřejmě velmi podezřele. Pan Knobloch si vzpomněl, jak ho Eva kdysi podvedla, a usoudil, že Iva v koupelně schovává chlapa. Když se později přesvědčil, že tam žádný naháč nebyl, upřímně se zastyděl a omluvil.

Vandina slepá láska

Zatímco Blanka se vyhýbala Luďkovi i za cenu toho, že s dětmi nemohla oslavit Kristýnin maturitní sloh, Vanda panu Volákovi naopak nadbíhala, jak to šlo. Plula si na růžovém obláčku a dělala vše proto, aby pro něj mohla být naprosto dokonalá. Koupila si nové oblečení, boty i kabelku. Mámě nadšeně vyprávěla, jak báječný je Luděk v posteli.

O jejich vztahu by zatím ale neměl nikdo vědět, hlavně Luďkovy děti. Vanda proto požádá Marii, aby nikomu nic neříkala. Nečekala však, že ji mámina manželka z toho růžového obláčku surově shodí a začne jí vykládat, jak odporný je Luděk manipulátor. Dokáže Vanda přijmout pravdu, než bude příliš pozdě?

Zdroj článku:
  • Autorský text