Nešťastná láska v Ulici: Ustojí seriálová potvora vztah s ženatým?

Nešťastná láska v Ulici: Ustojí seriálová potvora vztah s ženatým?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svůj tajný milenecký vztah se snažili utajit za každou cenu. Bohužel se jim to nepovedlo. On ženatý, ona vycházející seriálová hvězda. Oba si svými tajnými schůzkami značně zkomplikovali jak životní, tak profesní situaci, ze které se bez následků jen tak nedostanou.

Jana se do vztahu s ženatým Sašou čím dál více zaplétá

Když se Jana konečně zbavila všech chmur a bolestivých zážitků, co jí minulost vnesla do života, a má šanci se postavit na vlastní nohy a plnit si své ambiciózní sny, začne si to sama komplikovat. Zamilovala se do Saši Becka, hvězdy seriálu, ve kterém sama hraje pěknou potvoru, i když dobře ví, že je ženatý a má rodinu. Přitom ji Bruno, její kamarád, který nechce být jen jejím kamarádem a ona to moc dobře ví, nabízí vše, co by si každá mladá žena v její situaci mohla přát a tajně doufá, že to dají dohromady. Jana je ale zaslepená láskou ke svému hereckému kolegovi a věří, že Sašovo manželství je opravdu na oko jen kvůli jeho dětem a ona má tak naději na vysněný partnerský vztah. Dělá jí ale čím dál větší potíže se o její lásku dělit s jinou ženou. Jak to bude řešit?

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

 

Začne Jana dělat Sašovi problémy? 

Jak už to i v životě bývá, zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Chce být tedy Jana potvorou i jako ona sama a začne dělat Sašovi problémy, aby se jeho manželka dozvěděla, jak se její muž v její nepřítomnosti jako manžel chová? Nebo Sašu opustí, protože již nezvládne být jen jeho milenkou? Sledujte další díly seriálu Ulice a dozvíte se více.