Mysleli jste, že se to v Ulici nemůže stát? Ale ano, Luděk stráví noc s Vandou a Mastný kvůli vnukovi nastoupí do vězení

Mysleli jste, že se to v Ulici nemůže stát? Ale ano, Luděk stráví noc s Vandou a Mastný kvůli vnukovi nastoupí do vězení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mastný ukáže svou lidskou tvář milujícího dědy a po tom, co mu Gábina prozradí, jaký důkaz proti němu Herman drží, vážně uvažuje o nástupu do vězení. To Luděk se ve 4253. dílu také projeví jako džentlmen, ale jinou tvář než tu svou neukáže. Za svou ochotu bude chtít odměnu.

Kdyby Mastný nastoupil do vězení, leccos by se vyřešilo. A mnohým lidem by se ulevilo. Teď se kvůli němu trápí celá rodina. Jenže to je jen kdyby. Mastný se brání dál dobrovolně nastoupit do vězení, přestože mu Herman dal jasně najevo, že proti němu použije důkaz, který se mu dostal. Neřekl mu však, od koho ten důkaz má, takže ho Mastný nebere vážně. Brouka do hlavy mu však major nasadil. A Gábina ho ještě prohloubí, když za otcem přijde a řekne mu, o jaký důkaz se jedná. 

Jolana se hodně diví, že Luděk nabídl Vandě práci. Nevěří mu. Zato Vanda září štěstím a nechce si ho nechat vzít. Místo toho svou mámu poprosí o další peníze, aby si nakoupila reprezentativní pracovní kostým. Večer se Vanda znovu sejde s Luďkem na pracovní schůzce, jak tomu Luděk říká. Využije toho, že je Vanda ovíněná a vděčná a půjde si její vděk vybrat k ní domů. Vanda ho přijme s úsměvem a s otevřenou náručí. U vchodu Luděk narazí na Blanku, která okamžitě zpozorní, když ho vidí přicházet, protože čeká, že jde za ní. Tentokrát jí však Luděk odsekne a jen projde okolo ní. 

Alice je moc zklamaná, protože se jí nesplní její sen. Začne krvácet, a tak s Bedřichem navštíví gynekoložku. Ta jí bohužel sdělí, že těhotná vůbec nebyla. I když to Alice neměla potvrzené, na miminko se začala těšit a tohle je pro ni rána. 

Mastný se zachová jako chlap, který miluje svou rodinu. A hlavně svého vnuka. A tak je všechny svolá, aby jim oznámil, že do vězení nastoupí. Šimon má z dědy upřímnou radost, protože svýma dětskýma očima to vidí tak, že si odpyká svůj trest a bude z něj zase ten hodný dědeček. Gábině se taky uleví a chce to oznámit Hermanovi, který se diví, že ho chce Gábina ještě vidět. 

Zdroj článku:
  • Autorský text