Seriál Slunečná: Které hvězdy v březnu oslaví své narozeniny?

Seriál Slunečná: Které hvězdy v březnu oslaví své narozeniny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco seriál Slunečná má oslavu svých prvních narozenin již za sebou, jeho hlavní postavy se na narozeninovou slávu teprve chystají. Jací herci to jsou a co by si k narozeninám mohli přát?

Premiérový díl

Televize Prima odvysílala premiérový díl komediálního seriálu Slunečná 11. ledna 2020. Ten se stal zároveň nejsledovanějším pořadem tohoto dne. Od té doby si získal spoustu svých věrných diváků a fanoušků stále přibývá. Svou zásluhu na tom má poutavý scénář, na kterém se mimo jiných podílí i manžel jedné z postav, Zuzany Dolejšové, René Decastelo. 

Oslavenci

Kromě toho, že spolu tito herci při natáčení seriálu Slunečná tráví spoustu času, mají společného i něco jiného. A to jejich narozeniny ve stejný měsíc. Co by si mohli nadělit za dárek?

Eva Holubová

Jako první v pořadí oslaví své narozeniny 7. března fenomenální česká herečka Eva Holubová. Ve Slunečné ztvárňuje sekretářku Janka, Hanu Schwartzmüllerovou, která mu svým přístupem nahrazuje matku. Není se čemu divit, vždyť je v civilním životě zasloužilou matkou dvojčat Adama a Karolíny. S kým tedy bude oslavovat, je celkem jasné, ale co by si ráda nadělila? Co třeba takového dalšího Českého lva? 

Dana Batulková

Druhou dámou v pořadí oslavenců je okouzlující herečka Dana Batulková. Ta bude o rok starší 16. března. Co ona by si mohla přát? Jako postava Lídy Vackové v seriálu by to určitě byl statek Popelkových a dobro pro celou její rodinu. A jako Dana? Určitě by si zase ráda jen tak vylezla na strom jako tenkrát, ve filmu Vrať se do hrobu!

Jan Plouhar

Aby v oslavách dámy nezůstaly samotné, připojí se k nim 14.března herecký syn Dany Batulkové, Jan Plouhar. V seriálu hraje mamánka Štěpána, který se sám od sebe k ničemu nedokope. Narozdíl od své postavy ve Slunečné, Jan do toho jako mladší uměl kopnout pořádně. A to do fotbalového míče. Ze zdravotních důvodů toho ale musel nechat. Jistě by si tedy k narozeninám mohl přát si znovu jen tak “čutnout do mičudy.”