Diskuze

Které filmy se zvířaty v hlavní roli musíte vidět?

Již za chvilku začnou prázdniny, a když máte doma děti, chce to zábavný program, který bude bavit jak rodiče, tak mládež. A filmy se zvířaty jsou vždycky super zábavou, pokud si samozřejmě vyberete ty dobré – tento seznam vám určitě pomůže.
Zpět na celý článek

Již za chvilku začnou prázdniny, a když máte doma děti, chce to zábavný program, který bude bavit jak rodiče, tak mládež. A filmy se zvířaty jsou vždycky super zábavou, pokud si samozřejmě vyberete ty dobré – tento seznam vám určitě pomůže.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Čtyřhodinový režisérský sestřih Liga spravedlnosti Zacka Snydera
25.04.2021

Čtyřhodinový režisérský sestřih Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Režisérský sestřih měl napravit reputaci Ligy spravedlnosti z roku 2017.

Nejlepší hlášky z bláznivého sitcomu Alf. Vzpomínáte na ně?
26.03.2021

Nejlepší hlášky z bláznivého sitcomu Alf. Vzpomínáte na ně?

Pamatujete ještě na mimozemšťana Alfa, který přistál na Zemi a zabydlel se u rodiny Tannerových? Jeho smysl pro humor a hlášky se staly opravdu...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Romantika inspirovaná skutečnými životními příběhy aneb film versus realita
09.02.2021

Romantika inspirovaná skutečnými životními příběhy aneb film versus realita

Romantické příběhy nemusí být nutně pouze výtvorem spisovatelek tzv. červené knihovny. Život sám umí být inspirativní a leckdy nás může zaskočit....

Srbský film: Jeden z nejkontroverznějších a nejzakazovanějších filmů bude opět zveřejněn, tentokrát bez vystříhaných scén
16.02.2021

Srbský film: Jeden z nejkontroverznějších a nejzakazovanějších filmů bude opět zveřejněn, tentokrát bez vystříhaných scén

V roce 2010 vyšel v Srbsku jednoznačně kontroverzní snímek „Srbský film“ od Srdana Spasojevice. Násilná i sexuální exploatace šokovala úplně...

Sám doma aneb co jste o natáčení oblíbené vánoční série nevěděli
22.12.2020

Sám doma aneb co jste o natáčení oblíbené vánoční série nevěděli

Když se řekne jméno Macaulay Culkin, každému se hned vybaví filmy o chlapci, který zůstal na Vánoce doma sám. Tedy, doma zůstal v prvním díle – a...

Herečka a pedagožka Hana Maciuchová – pojďme si připomenout její život
20.03.2021

Herečka a pedagožka Hana Maciuchová – pojďme si připomenout její život

Každý horlivý divák tohle jméno musí znát nebo jej aspoň někdy slyšel. Patří mezi nejznámější české herečky. Ztvárnila bezpočet rolí a diváci ji...

Největší smolař z Teorie velkého třesku: Tohle jste o Stuartovi netušili
18.03.2021

Největší smolař z Teorie velkého třesku: Tohle jste o Stuartovi netušili

Stuart Bloom je majitelem obchodu s komiksy v seriálu „Teorie velkého třesku“. Z vedlejší postavy se vypracoval do hlavní role, a tak jsme se mohli...

Harry Potter a kámen mudrců: Co znamená „Voldemort“ a kdo měl zájem o roli Harryho
13.11.2020

Harry Potter a kámen mudrců: Co znamená „Voldemort“ a kdo měl zájem o roli Harryho

Mladý chlapec Harry Potter vyrůstá bez rodičů u svého strýce Vernona a tety Petunie. Ovšem jeho mládí není takové, jaké by si představoval. V...

Nejzajímavější snímky z prostředí psychiatrické léčebny. Kdo do filmu obsadil skutečné pacienty
23.10.2020

Nejzajímavější snímky z prostředí psychiatrické léčebny. Kdo do filmu obsadil skutečné pacienty

Hranice mezi normálností a bláznovstvím je křehká jako skořápka. Chvíle, kdy se člověk dostane na druhou stranu není nikdy plánovaná. Do té doby,...

Diskutujte

Nejnovější diskutované