Alena Mihulová z Ulice oslaví dnes své 57. narozeniny

Alena Mihulová z Ulice oslaví dnes své 57. narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete, jak v roce 2018 do Ulice vstoupila Vlaďka Kučerová v podání herečky Aleny Mihulové? Pokud vás vše kolem Ulice zajímá, jistě si nenecháte ujít ani informaci, že Alena Mihulová 4. května oslaví své 57. narozeniny.

Alena Mihulová jako svěží vítr v Ulici

Podzim roku 2018 se nesl v Ulici ve znamení velkých změn. Tak už to bývá, když Ulice začíná novou sezónu. Jinak tomu nebylo ani v roce 2018, kdy do Ulice vstoupila postava Vlaďky Kučerové, kterou ztvárnila herečka Alena Mihulová. Jak později přiznala, oproti ostatním rolím pro ni byla postava Vlaďky za odměnu. Byla to optimistická žena s nadhledem, kterou jen tak něco nerozhodilo.

Do Ulice vstupovala spolu s postavou svého manžela Dušana Kučery. Oba hráli rodiče učitele Davida Kučery, který Terezu Jordánovou požádal o ruku. Ve stejný okamžik se v Ulici objevila také Blanka Voláková se svou maminkou Marií. Diváci se tak měli na co těšit. Avšak na rozdíl od Blanky s Marií byste teď postavu Vlaďky v Ulici hledali jen stěží.

Blanka měla blízko k Tereze Jordánové, ale i k jejímu bratrovi Matějovi

Do Ulice postava Vlaďky vstoupila v souvislosti se svatbou Davida Kučery a Terezy Jordánové. Jak diváci dobře vědí, ti dva se do sebe v kabinetu gymnázia zamilovali –⁠ a nakonec dokráčeli až ke svatbě. Taková situace s sebou přináší mnohé a bezesporu i rodiče. A tak se diváci dozvěděli, že maminka Davida Vlaďka je velice sympatická paní a tchyně k pohledání.

To už se ovšem nedalo říct o jejím manželovi Dušanovi, který byl tak trochu asociál a velice se nesnášel s Tomášem Jordánem. Právě Vlaďka musela tuto situaci mnohokrát vyvažovat.

Zdálo by se, že jakmile se ti dva vezmou, postava Vlaďky ze seriálu zmizí. Ovšem nebylo tomu tak. Po svatbě své sestry měl Matěj Jordán autonehodu, při které těžce zranil muže. Později se ukázalo, že onen muž, který naštěstí nehodu přežil, má velmi sympatickou dceru Katarínu. Do ní se Jakub zakoukal a nějakou náhodou se do jejich linky připletla právě Vlaďka. Ta byla podporou jak pro Matěje, tak později i pro Katarínu a jejího otce.

Dlouhou dobu pomáhala Kataríně v prádelně prát a žehlit prádlo. A vzhledem k tomu, že Vlaďka trávila spoustu času s tátou Kataríny, mohli diváci předpokládat, že se do něj zamiluje. Netvrdíme, že mezi nimi jiskra nepřeskočila. Vlaďka však milovala a byla věrná svému muži. Ten jí to neuměl dát dobře najevo, ale také k ní choval hluboké city.

Postava Vlaďky Kučerové Ulici bezesporu oživila. Byla energickou a optimistickou ženou, která se rozhodla neplést svým dětem do života. Měla své názory a koníčky, a proto nebudeme daleko od pravdy, když řekneme, že postava Vlaďky Kučerové patří k těm největším sympaťákům. Teď už se v Ulici nevyskytuje, což je škoda. Pevně totiž věříme, že by Ulici měla co nabídnout. Duševním nastavením na tom byla podobně jako Anička Lišková. 

Zdroj článku:
  • autorský text