Ulice plná otázek: Opustí Karla rodinu kvůli milenci? Vrací se Bedřich k Aničce?

Ulice plná otázek: Opustí Karla rodinu kvůli milenci? Vrací se Bedřich k Aničce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Franta dostane úkol od Emy. Zjistit, jestli jsou jejich rodiče zase spolu. Vedou o tom s Emou ve 4295. dílu vášnivou diskuzi. Dominika důrazně varuje Karlu, že zatímco ona se ničí, Štěpánek se vyžívá v tom, že klame celou její rodinu.

Ema si přijde ráno k Aničce pro zapomenutý mobil. Diví se, koho má Anča v koupelně. Vždyť bydlí sama! Z koupelny vyleze Bedřich v turbanu a županu a Ema se jen diví. Bedřich zůstal u Aničky přes noc, když se spolu zapovídali u lahve šampaňského. Ráno se Bedřich poleká, když se vzbudí a vedle něj leží Anička. Přece jen už nejsou zvyklí spávat vedle sebe v jedné posteli. Bedřich se na Aničku podívá a dostane chuť se k ní přiblížit. Nechá se Anička zlákat?

Kryštof se ptá Karly, jak bylo na krizové lince. Karla mu dá jen strohou odpověď a s další jeho poznámkou vstane od stolu i s talířem netknuté snídaně. Chytnou ji znovu bolesti břicha a Kryštof má o ni strach. Posílá ji k doktorovi a tlačí na Karlu tak dlouho, až na něj Karla protivně vyjede. Bláhový Kryštof si myslí, že je podrážděná kvůli bolestem, ale pravda je trochu jinde. Později si Karla smlsne i na Dominice, která s ní znovu probírá její poměr se Štěpánkem. Dominika raději odchází, aby se spolu ještě nepohádaly. V Coolně se poté musí smířit s tím, že vidí Štěpánka sedět s Věrou Marečkovou a poslouchat, jak se ptá na Karlu, jakoby o ní nic nevěděl. 

Když Věra Marečková odejde, Dominika se chystá Štěpánkovi promluvit do duše a říct mu, co si o něm myslí. Do cesty jí však přijde Kryštof, který si k němu přisedne a baví se spolu jako staří dobří známí. A Dominika za barem jen skousává zuby. Dominice to nedá a ještě jednou jde za Karlou promluvit si. Karla uznává, že musí něco udělat. Bude to něco odchod od manžela? 

Sára končí v bistru a předává byt. Po incidentu s policií se rozhodla dát výpověď a našla si novou práci v divadelním klubu jako barmanka. Je to pro ni práce snů, protože si jí tu určitě všimne nějaký režisér a nabídne jí roli. Zatímco Sára se těší pryč, Vendula má starosti, koho místo ní přijmout do bistra. Se Sárou sice byly sem tam potíže, ale patřila k Aničce a Anička je něco jako součást rodiny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text