Zuzana Slavíková aneb jaký je život oblíbené herečky?

Zuzana Slavíková aneb jaký je život oblíbené herečky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zuzana Slavíková se na poli hereckém a divadelním drží již opravdu pěknou řádku let. A není se čemu divit, herecký talent jí prostě nejde upřít. Nejvíce se ale lidem do paměti jistě zapsala trochu kontroverzní show Nejslabší, máte padáka. Na tento počin ale není zrovna pyšná, nicméně kývla na to – a jak sama uznává, natáčení si opravdu užívala.

Nejraději má divadlo

Tato herečka se narodila 13. 5. 1965 v Českých Budějovicích – nedávno tak oslavila 56 let. K herectví byla doslova předurčena, jelikož oba její rodiče byli herci. I přesto první zkoušela dostat se na práva. To ale (naštěstí) nevyšlo, a Zuzana vystudovala brněnskou JAMU, konkrétně obor herectví. Její první angažmá bylo v činohře Národního divadla v Brně. Poté, co se v roce 2007 přestěhovala do Prahy, vyměnila divadelní zázemí za Divadlo pod Palmovkou.

Televizní tvorba

Nicméně na obrazovkách televize se objevuje již od roku 1976. Její herecký debut odráží Pohádka z větrného lesa (1976). Následovala velká řádka televizní tvorby, z nich nejznámější snímky jsou třeba Konec velkých prázdnin, Četnické humoresky, Doktor od Jezera hrochů, seriál Vyprávěj a další. Naposledy se objevila v seriálu Ulice stanice Nova TV.

Dabing

Nejenom její postavu, ale i hlas jste mohli slyšet ve velkém množství filmů, je totiž oblíbenou dabérkou. Že jste ani nevěděli, že se dabingově podílela na takových snímcích, jako je například Titanic, Gulliverovy cesty, Pád Bílého domu, Temné stíny, Lucky Luke a další.

Osobní život Zuzany Slavíkové

Zuzana je šťastně vdaná za Tomáše Čisárika (*1967), kterého poznala v rámci své profese. Je totiž také dabér, ale i režisér a zvukař. Společně mají dvě děti – Jakuba a Barboru. Dnes již se smíchem vzpomíná na to, jak se za povolání herečky za mlada styděla. Všude raději říkala, že pracuje jako úřednice v divadle. Dříve totiž panovaly fámy, že herci a herečky jsou alkoholici, kteří jsou pěkně do větru, což Zuzana rozhodně nebyla.

Přejeme všechno nejlepší k narozeninám, a ještě mnoho dalších úspěšných hereckých let.

Zdroj: